- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
- Konu Sahibi The Calender
- #1.821
inşallah canım eşinede geçmiş olsun bu arada Rabbim acil şifalar versinbeklentiler mutluluk getirsin inşallah hepberaber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım eşinede geçmiş olsun bu arada Rabbim acil şifalar versinbeklentiler mutluluk getirsin inşallah hepberaber
Gelmesin kız kovala onu.Gelirsede kır kafasını.ya inş en kisa zamanda bebislerimiz gelirde o kahrolasi kirmizilar gelmez. :)canım ben beklemedeyim ama bugün yarın gelir benimkiler
Amin Allah razı olsun cnm....inşallah canım eşinede geçmiş olsun bu arada Rabbim acil şifalar versin
eşim aradı ameliyat kesinleşmiş herhalde hastane bulup yapılacak hemen:)ay
y bitanemm benimm inşallah yaaa ben ewlenmeden öncede kullanmıştım 5 gün kullandım 6. gün adet olmştm eğer olacaksam hemen olurum inş
hadi inşallah canımmm hayırlısıylaeşim aradı ameliyat kesinleşmiş herhalde hastane bulup yapılacak hemen:)
Geçmiş olsun canım. Ameliyatiniz çok güzel geçsin ve hemencecik bebis gelsineşim aradı ameliyat kesinleşmiş herhalde hastane bulup yapılacak hemen:)
ezel ya kaynanayla eltim birbirine girmişler ortalık çok karışık dün akşamdan beri eltim kayınvalidemdeydi toplamış valizi çıkmış hemen........gel şimdi bunları dinle telefon susmuyoAmin Allah razı olsun cnm....
sağol cnm bu varikosel ameliyatı olanların topiğine baktım inan ki olmayınca olmuyor işte bazıları ameliyattan sonra hala çok umutsuz durumdalar....Allahım herkese hayırlısıyla nasip etsin bebelerimizi:)Geçmiş olsun canım. Ameliyatiniz çok güzel geçsin ve hemencecik bebis gelsin
5----Ezeleren---------------- ----------2 AĞUSTOS -------------beklemede---25
6----babsybaby-------------------------19 AĞUSTOS------------beklemede--27
7----izmirden88-----------------------23 AĞUSTOS------------ hamile
8----polyanna23-----------------------24 AĞUSTOS------------beklemede--37
9----nazardegmesin-------------------25 AĞUSTOS------------beklemede--29
10----badefne---------------------------26 AĞUSTOS-------------beklemede
11---askimesim------------------------26 AĞUSTOS-----------beklemede
kızlar ezelim ve ben hariç ne alemesiniz varmı güzel gelişmeler?
cnm tekrar gözün aydın hamile arkadaşlar cevaplar bu soruları iyi haberlerle dönersin inşalllah cnm......cuma günü doktoruma gidiyorum. idrar testlerim 2. çizgi belirgin. kan testimi çalıştığım için yaptıramadım. cuma günü zaten doktoruma gidiyorum. sizce ultrasonda görünür mü? birşeyde daha sormak istiyorum kızlar hamile olarak ilk kontrolüm olacak doctor ne tahliler ister? bilginiz var mı?
cnm tekrar gözün aydın hamile arkadaşlar cevaplar bu soruları iyi haberlerle dönersin inşalllah cnm......
offf dertleri neymişkiiiezel ya kaynanayla eltim birbirine girmişler ortalık çok karışık dün akşamdan beri eltim kayınvalidemdeydi toplamış valizi çıkmış hemen........gel şimdi bunları dinle telefon susmuyo
inan incir çekirdeğini doldurmaz çocuklardan dolayı ....yok terbiyeleri yokmuş eltide bizi istemiyon diye tutturmuş ayyyyy bunlarda bir mesele oldumu 1 sene sürer....inşallah bu kez böyle olmaz..........offf dertleri neymişkiii
aman sen karışmada boşwerinan incir çekirdeğini doldurmaz çocuklardan dolayı ....yok terbiyeleri yokmuş eltide bizi istemiyon diye tutturmuş ayyyyy bunlarda bir mesele oldumu 1 sene sürer....inşallah bu kez böyle olmaz..........
ayyy keşke canım ama ben dün kan verdim ki malesef sonuç negatifGelmesin kız kovala onu.Gelirsede kır kafasını.ya inş en kisa zamanda bebislerimiz gelirde o kahrolasi kirmizilar gelmez. :)
ayyy kuuzm keşke en yakın zamanda kalsak ama ben adet olucam belli artık çünkü kan verdm dün negatif ç.ıktıyaaaa gelmesinler ama kız birde beraber hamiş kalacağız ona göre ayarla
kuzumm şimdiden çok geçmiş olsun ameliyatınız göz açıp kapayıncaya kadar olur da biter inşallaheşim aradı ameliyat kesinleşmiş herhalde hastane bulup yapılacak hemen:)
yok cnm amaaaannnnn hiç uğraşamam evliliğimin 1 senesi böyle zehir olmuştu ne halleri varsa kendileri görsün............aman sen karışmada boşwer
sağol cnm benim inşallah işe yararkuzumm şimdiden çok geçmiş olsun ameliyatınız göz açıp kapayıncaya kadar olur da biter inşallah
çok tşkederim.yaşimda ilerliyor birazda bu yüzden acele ediyom.Inşallah bebeğin seninledir canım. O kahrolasi kirmizilar gelmez ve sen muradina erersin