- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- Konu Sahibi The Calender
- #1.761
canım öncelikle geçmiş olsun.. sat a göre 11+0 bugün
Teşekkür ederim ,evet aramizda 3 gun varmış :) saglikla kucagimiza aliriz ins :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öncelikle geçmiş olsun.. sat a göre 11+0 bugün
Teşekkür ederim ,evet aramizda 3 gun varmış :) saglikla kucagimiza aliriz ins :)
amin canım inşallah....
En de bgn kontrole gttm yumrta catlamis dananin kuyrugu koptu yani smdi de usutmsm sanrm afedersn midem falan bulanio o yzden dnlenme zamani)Yok canım çok yoruldum aslında koçiş yanıma yaklasiyor uzaklastiriyom zaten yumurtlama günümde falan degilm canım bildirim kutusu nu bosalt dolmuş olabilir
Bu arada bi trlu cozemedm siteyi nerden siliorm tatlim?Yok canım çok yoruldum aslında koçiş yanıma yaklasiyor uzaklastiriyom zaten yumurtlama günümde falan degilm canım bildirim kutusu nu bosalt dolmuş olabilir
canım belli olmaz daha dur bakalım bata yakın owulasyon yapınca benımkı hıc cıkmıo senın kı koyu cıkmışkızlar günaydın dün adete 2 3 gün kala ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı bende ona sevinerek gittim kan verdim ve sonuç negatif beklemekten başka çare yok sanırım
bende ona güvenerekten gittim galiba tekrar yumurtlama oluyor ama negatifi görünce de hiç çalışasım gelmedi sonuç ta 0,4 yani artma ihtimali hiç yok neyse sağlık olsun diyorum geç döllenme de olamaz yhumurtlmadan sonra hiçbişey olmadı evde misafirlerim var diye sanırım ben artık tüp ya da aşılamaya geçicem olmuyor yoksacanım belli olmaz daha dur bakalım bata yakın owulasyon yapınca benımkı hıc cıkmıo senın kı koyu cıkmış
sen bi bekle adet olda sonra bakarsın ne yapacagına bak bende 2 defa kan testi yaptrdm ıkısınde de 0.10 cıktıama hala ihtimal warbende ona güvenerekten gittim galiba tekrar yumurtlama oluyor ama negatifi görünce de hiç çalışasım gelmedi sonuç ta 0,4 yani artma ihtimali hiç yok neyse sağlık olsun diyorum geç döllenme de olamaz yhumurtlmadan sonra hiçbişey olmadı evde misafirlerim var diye sanırım ben artık tüp ya da aşılamaya geçicem olmuyor yoksa
günaydın canımmGünaydın kızlarr
günaydın canımm
başımı masadan kaldıramıyorum hala :/ bugün doktora gtcekler yine canım gelir mi buraya bilmiyorummnaber canım bugün nasılsın
başımı masadan kaldıramıyorum hala :/ bugün doktora gtcekler yine canım gelir mi buraya bilmiyorumm
leyla gelince konusrz canımdün napmışlar sen görüştün sanırım
leyla gelince konusrz canım
canm özelden msj atmştm bakarmsniyi peki