- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #1.741
canım adet olmadım ya progestan werdi eğer hamile deilsem adet olcak eger olmazsmda geç döllenme olabılırmıs bekleyıp test yapcam yinecanım o hapı neden kullanıyosun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım adet olmadım ya progestan werdi eğer hamile deilsem adet olcak eger olmazsmda geç döllenme olabılırmıs bekleyıp test yapcam yinecanım o hapı neden kullanıyosun ?
canım adet olmadım ya progestan werdi eğer hamile deilsem adet olcak eger olmazsmda geç döllenme olabılırmıs bekleyıp test yapcam yine
inşallah canımm inşallah hergün rüyama girio artıkRabbim gönlüne göre versin güzelim... umarım ikinci dediğin olur
şimdi bu topik yeni ya o yüzden canım bide denk gelemioruz ki bi türlü leylada hastaneye gittiyahu tatil öncesi daha mı çok sohbet ediyoduk noldu anlamadım ben
şimdi bu topik yeni ya o yüzden canım bide denk gelemioruz ki bi türlü leylada hastaneye gitti
inşallah canımm. güzel haberler werelim artıkkkhıımmm olabilir canım... inşallah güzel haberlerle gelir
Ben de evlendigmz zaman pazarlik yapiodum esimle:) o hic kornmayalm diodu ben 6 aysan basladim 3 aya indm ama snnda ikna etti bni gerci 2 aylk evliyi bnm dedigime cikti zaten Smdi en az kocisimm kdr istiorumm. Allah hepimze nur topu gbi evlatlar nasip etsnn aminbende evlenmeden önce korunmayınca hemen hamile kalınıyo zannerdim ilk gece hamile kalmayayım diye telaş yapardım 2 ay korunurum diyodum sonra bir arkadaşım insanın başına ne gelceği belli olmaz ilk bebek olana kadar korunma bi tane olsun sonra korunursun dedi 2,5 aylık evliyim 2 adet geçirdim korunmuyorum ama henüz olan bişe yok Allah kimseye aratmasın tez zamanda herkese bi bebiş sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah...
yapılıyor canım
Hosgeldin canimm masallah hiic yorulmusa benzemisoun hop hop zip zip ya bu topigin bildirimleri gelmio bana artk ndn ki acep size de oluo muuKızlar yogun, yorucu ama eğlenceli 3 günün ardından ben geldim Nasılsıniz bakalım...
bende evlenmeden önce korunmayınca hemen hamile kalınıyo zannerdim ilk gece hamile kalmayayım diye telaş yapardım 2 ay korunurum diyodum sonra bir arkadaşım insanın başına ne gelceği belli olmaz ilk bebek olana kadar korunma bi tane olsun sonra korunursun dedi 2,5 aylık evliyim 2 adet geçirdim korunmuyorum ama henüz olan bişe yok Allah kimseye aratmasın tez zamanda herkese bi bebiş sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah...
benim arkadaşlarımın başına geldi hepsi de ilk ayda olduğu için çok üzüldüler bende ne olur ne olmaz dedim, evliliğimin ilk aylarını hamile geçirmek istemedim açıkçası :) vakti zamanı vardır herşey nasip, Allah isteyen herkese versin.. pozitif düşünelim :)
Yok canım çok yoruldum aslında koçiş yanıma yaklasiyor uzaklastiriyom zaten yumurtlama günümde falan degilm canım bildirim kutusu nu bosalt dolmuş olabilirHosgeldin canimm masallah hiic yorulmusa benzemisoun hop hop zip zip ya bu topigin bildirimleri gelmio bana artk ndn ki acep size de oluo muu
Klimalardan dolayı ayaklarım hep buz gecede sıcaktan camlar açık yatıyoruz bide banyo yap yat üşütüyorum sanırımbu ara yanlız dikkat et üşütmeye çok müsaitsindir benim iltihap olmuştu hemen....ayaklarını sıcak tut
bende eşime nişanlıyken 2 ay korunalım ramazan geçsin diyodum ama eşim koruncaktı hani kaza olursa olur artık diyodum sonra biz korunmama kararı alınca bekliyoruz bakalım inşallah hayırlı evlatçıklarımız olurBen de evlendigmz zaman pazarlik yapiodum esimle:) o hic kornmayalm diodu ben 6 aysan basladim 3 aya indm ama snnda ikna etti bni gerci 2 aylk evliyi bnm dedigime cikti zaten Smdi en az kocisimm kdr istiorumm. Allah hepimze nur topu gbi evlatlar nasip etsnn amin
canım benim hoşgeldin sen nasılsın?[/QUOTE
iyi diyelim iyi olsun ablacim biraz sıkıntılı geciriyorum kanamalarim oluyor surekli yatmam gerekiyormus buara sen nasilsin
Leylaaaa nerelerdesin kuzum yaaaa
Pıtırcık nasılsınnn :) sen 11. Haftandamisin tam olarak kac hafta kac gun bende 11. Haftamdayim senin daha buyuk bebik sanıyordum :)
Pıtırcık nasılsınnn :) sen 11. Haftandamisin tam olarak kac hafta kac gun bende 11. Haftamdayim senin daha buyuk bebik sanıyordum :)