- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #1.701
günaydın cnm nasılsın görüşmeyeliGünaydınlaaarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm nasılsın görüşmeyeliGünaydınlaaarrrr
günaydın cnm nasılsın görüşmeyeli
cnm ya geçmiş olsun git doktora diş için ihmal etme..............bende iyiyim ezeli merak ettim naptıdiye ama girmemiş dahaiyimiyim bilmiyorum kuzum yaa.. bir baş ağrısı ve bir de diş ağrım var maalesef ve hiçbirşey yapamıyorum canım sıkkın o yüzden sen nasılsın
cnm ya geçmiş olsun git doktora diş için ihmal etme..............bende iyiyim ezeli merak ettim naptıdiye ama girmemiş daha
eskiden bişey yapmıyordu dişçiler ama şimdi öyle değil müdahale ediyorlar hemen hamilelikte kullanılan ilaçlarda var cnm...........üfff diş ağrısı da hiç çekilmez............haftaya ikili test yaptırmaya gidicem o zaman sorucam doktoruma napabilirim diye
eskiden bişey yapmıyordu dişçiler ama şimdi öyle değil müdahale ediyorlar hemen hamilelikte kullanılan ilaçlarda var cnm...........üfff diş ağrısı da hiç çekilmez............
yok cnm klomen geçen ay 30. günde olmama neden olmuştu sanırsam bu ayda uzayacak yani 24 ü değilde yine 28inde olacam galiba göğüsler şişti belimde ağrıyo belirtiler başladı hayırlısı olsun:)sen ne yaptın? ... yanlış okumadıysam dün regl bekliyodun var mı bişiler
GünaydınnnnGünaydınlaaarrrr
tamam canımbenim ilk 3 ay falan sürmüştü cnm normaldir bence yinede istersen danış bir doktora:)
bu ara yanlız dikkat et üşütmeye çok müsaitsindir benim iltihap olmuştu hemen....ayaklarını sıcak tutGünaydınnnn
tamam canım
yok cnm klomen geçen ay 30. günde olmama neden olmuştu sanırsam bu ayda uzayacak yani 24 ü değilde yine 28inde olacam galiba göğüsler şişti belimde ağrıyo belirtiler başladı hayırlısı olsun:)
bimiyorum cnm benim haftasonu çok yoğundu bende soramadım en son doktor söktürücü vermiş ve hala şüpheliymiş durumu kandada çıkmamış İnşallah sürpriz yapar 3. yiğenimhakkında hayırlısı olsun canım... ezel ne yaptı ki
bimiyorum cnm benim haftasonu çok yoğundu bende soramadım en son doktor söktürücü vermiş ve hala şüpheliymiş durumu kandada çıkmamış İnşallah sürpriz yapar 3. yiğenim
aynen cnm ya hayırlısı olsun ne diyelim...........hazalım bu klomen sende kilo yaptımı ben 56 yı gördüm valla sonum iyi değil bu gidişleçok ilginç yaa.kaç gün geçti üstünden ne hamilelik var ne regl.. tuhaf dimi
aynen cnm ya hayırlısı olsun ne diyelim...........hazalım bu klomen sende kilo yaptımı ben 56 yı gördüm valla sonum iyi değil bu gidişle
oyyy gülüm hoşgeldin naptın ?günaydınn ben geldimm canlarr
canım benim kilo aldı başını gidiyor spora başlayacağım bu gidişle yoksa önünü alamayacağım uzun yıllar önce eşimin arkadaşının hanımı böle tombişti bize geldiler ve çatlatma iğnesinden sonra bu tedavilerle bu kilonun olduğunu söylemişti sanırım o yüzden korkuyorum:)bende yapmadı kuzum ya gayet normal seyretti benim kilom... ama hamilelikten sonra hiç aşerme durumum olmadığı için 3 kilo almışım
günaydınn ben geldimm canlarr