- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
- Konu Sahibi The Calender
- #1.661
Kızlar çok mutluyum yakın arkadaşım bugün doğum yaptı. Namazı kılıp hemen koşa koşa bebisimizi bakmaya gidicem.r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.....darısı bize olsun hayırlısı............Kızlar çok mutluyum yakın arkadaşım bugün doğum yaptı. Namazı kılıp hemen koşa koşa bebisimizi bakmaya gidicem.r
Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımızıKızlar çok mutluyum yakın arkadaşım bugün doğum yaptı. Namazı kılıp hemen koşa koşa bebisimizi bakmaya gidicem.r
cnm hayırlı olsun silik çizgi varsa garantidir inşallah Allah isteyenlerede sağlıklı bebeler nasip etsin inşallahKızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Belirtilerde yok. Arasıra kasıklarım sızlıyordu ama adet olacak gibi değil. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Galiba hamileyimmm. Geçen hafta pazar erken olmasına rağmen meraktan test yapmıştım ama 2. Çizgi hiç görülmedi. Fotosunu koyamadım eşim istemedi. Pazartesi kan testi yaptırcam.
3 haftaliken yapmstm bn erken test yapınca biri silik.cikioEwet garanti bnde ilk yaptgm teste biri silik çıkti 4 gün sonra gene yaptm bu sefer koyu ckti smdi 5 haftalik hamileym allahm isteyen herkese nasip etsin sanada hayirlii olsun
bı kadın dogumcuya gıt ultrasonda hamen soyluyo aynısı bende de oldu suan hamıleyımm hayırlısı olsunnKızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Belirtilerde yok. Arasıra kasıklarım sızlıyordu ama adet olacak gibi değil. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Galiba hamileyimmm. Geçen hafta pazar erken olmasına rağmen meraktan test yapmıştım ama 2. Çizgi hiç görülmedi. Fotosunu koyamadım eşim istemedi. Pazartesi kan testi yaptırcam.
Canm acikogretm pedagojik formasyon sinaviydi. 12de btti de yemek yapmaydi fln derken epeyce oyalanmisz annmle uzerine bi de spora geldm ooh miskıyamam cnm bende bişeyler atıştırayım kahvaltı bende yapmadım ......ne sınavı bu?
Yumuk yumuk cirkindir ki smdi oo allah bagialasn canim, darisi bizlerin basinaKızlar çok mutluyum yakın arkadaşım bugün doğum yaptı. Namazı kılıp hemen koşa koşa bebisimizi bakmaya gidicem.r
tmm kolay gelsin yalnız benim göbeği unutma:)Canm acikogretm pedagojik formasyon sinaviydi. 12de btti de yemek yapmaydi fln derken epeyce oyalanmisz annmle uzerine bi de spora geldm ooh mis
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Belirtilerde yok. Arasıra kasıklarım sızlıyordu ama adet olacak gibi değil. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
iyiyiz cnm sen nasılsınherkese selamlarrr nasılsınız bakalımmm
bilmiyorum bende iyimiyim kötümüyüm depresyona giriyorum sanırm bi yığın iş war ewde we ben oturyorum boş boşiyiyiz cnm sen nasılsın
yapma gülüm neden böyle düşünüyorsun...insanın bazen içinden gelmez bu normal ama...........bilmiyorum bende iyimiyim kötümüyüm depresyona giriyorum sanırm bi yığın iş war ewde we ben oturyorum boş boş
öyle tabi de ne biliyim canım ya hiç bişe mi yapmak istemez insan gezmek tozmak yemek içmek uyumak hiçbişe istemiyorum yarın misafirim gelcek bide daha ben ew temizlicem yemek hazırlıcammyapma gülüm neden böyle düşünüyorsun...insanın bazen içinden gelmez bu normal ama...........
cnm benim düzelecek herşey .....benimde elti adayımın ablası evleniyo bugün kına gideceğiz eşimle kaynımı bekliyorum yarın da adet günüm inşallah orda tutmaz sancıöyle tabi de ne biliyim canım ya hiç bişe mi yapmak istemez insan gezmek tozmak yemek içmek uyumak hiçbişe istemiyorum yarın misafirim gelcek bide daha ben ew temizlicem yemek hazırlıcamm
yarınmı ne çabuk geldi ya zaman çok cabuk geçio azizim belkide olmazsın bellimi olurcnm benim düzelecek herşey .....benimde elti adayımın ablası evleniyo bugün kına gideceğiz eşimle kaynımı bekliyorum yarın da adet günüm inşallah orda tutmaz sancı