- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.681
kuzum klomen geçen ay geciktirdi bakalım nasip nolacak bu ay evet peteğim ne kadar çabu geçiyo günler ışık hızıyla:)yarınmı ne çabuk geldi ya zaman çok cabuk geçio azizimbelkide olmazsın bellimi olur
inşallah canım benim inşallahhh sewiliosunnben kaçıyorum birtanem hazırlık göreceğim pazartesi grşrz ...İNŞALLAH sen de bende güzel haberlerle döneriz tabiki tüm isteyenlerde:)
Ya su bebektmm kolay gelsin yalnız benim göbeği unutma:)
Bnce havalardan o havalardanöyle tabi de ne biliyim canım ya hiç bişe mi yapmak istemez insan gezmek tozmak yemek içmek uyumak hiçbişe istemiyorum yarın misafirim gelcek bide daha ben ew temizlicem yemek hazırlıcamm
cnm bizimki genetik araştırmaymış. bi bozukluk özellikle pıhtılaşma var mı diye bakılıcak. bir sürü tahlil istendiği için pahalı oluyo galibaanladım cnm genetik inceleyen laboratuvarlar kartalda yokmuş araştırdım marmara ünivrsitesi yapıyor dedi ama istersen kocaelinede bak tabi...... cnm eğer benim eşimdende bu testleri istedilerse yani aynı testlerse 250 tuttu idrar ve kan verdi ürorad üroloji merkezinde bir sormamı istermisin?onlar birde doppler istedi o da 250 tutacak muayene ücretide 100 tl sigortalıya ben bir sorayım bugün........
bende evlenmeden önce korunmayınca hemen hamile kalınıyo zannerdim ilk gece hamile kalmayayım diye telaş yapardım 2 ay korunurum diyodum sonra bir arkadaşım insanın başına ne gelceği belli olmaz ilk bebek olana kadar korunma bi tane olsun sonra korunursun dedi 2,5 aylık evliyim 2 adet geçirdim korunmuyorum ama henüz olan bişe yok Allah kimseye aratmasın tez zamanda herkese bi bebiş sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah...kızlar merhaba, foruma yeni üye oldum.. 30 yaşındayım 1 senelik evliyim. bu zamana kadar korunduk, ben artık bebek istiyorum o yüzden geçen ay bir deneyelim dedik ama maalesef olmadı.. bu forumu inceleyince de moralim biraz bozuldu. ben hep herhangi bir sorun yoksa heralde olur diye düşünürdüm ama görüyorum ki etkileyen birsürü faktör var sanırım stres gibiibu ay yine çalışmaları yaptık. BAT 2 eylül bakalım kısmet artık.. herkese iyi haftasonlarıı
yapılıyor canımkızlar iyi haftalar.
bugün kan testi yaptıracağım. gebelik için kan testini sağlık ocakları yapıyor mu?
EVET CNM YAPARLAR AMA SONUCUNU 1 GÜN SONRA ALIRSIN HADİ İYİ HABERLERLE GEL:)kızlar iyi haftalar.
bugün kan testi yaptıracağım. gebelik için kan testini sağlık ocakları yapıyor mu?
ayyy aminnn inşallahhhhgünaydın canlarım hepimiz bu hafta hamile kalalım İNŞALLAH
Aminnnnnn İnşallah..........hepimizin doğumu aynı hafta olsun İNŞALLAH HAYIRLISIYLAayyy aminnn inşallahhhh
wuhuuuuuAminnnnnn İnşallah..........hepimizin doğumu aynı hafta olsun İNŞALLAH HAYIRLISIYLA
Cnm kaç aylık evliydin sen?.........ben ilk evlendiğim ay ve sonraki ay bunu hep yaşadım ilk zamanlar oluyor malesef ama senin durumun ne bilemiyorum.......ya bişe sorucam ilişki sonrası benden böle pembe akıntı gelio kan gibi değil net olarak ama pembemsi bu neden olurki
2,5 ay oldu dahaCnm kaç aylık evliydin sen?.........ben ilk evlendiğim ay ve sonraki ay bunu hep yaşadım ilk zamanlar oluyor malesef ama senin durumun ne bilemiyorum.......
benim ilk 3 ay falan sürmüştü cnm normaldir bence yinede istersen danış bir doktora:)2,5 ay oldu daha