- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.621
Kız güne daha yeni başladın hangi ara yoruldun :) :) :))günaydınlar yoruldumm )):
8den beri temizlik yapıom abbaaa :))Kız güne daha yeni başladın hangi ara yoruldun :) :) :))
AMİNNNNN canım inşallah hepinize hayırlı cumalarGünaydın topigin gülleri bu mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı kabul eylesin inş.ben 4 hafta cuma üst üste 1000 tane ya varis çekeceğim. Bebek için dilek dileyip. Sizlere de haber vereyim istedim.
ay benim makale yazmam gerekiyorbune sessizlik yaaa ... nerdesnzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
birtanem bu testleri sadece marmara üniversitesi yapıormuş benimki evde giremedim sabah aradı kuzen kuusura bakma cnmçok sağol canım ya. gece hiç uyanmadan uyumuşum hiç bişey olmazsa mecbur yaptırcaz
bende çok sıkıldım buıgunbenim işler yoğun diye giremedim haftasonunun yorgunluğu çöktü üzerime zaten
tamam canım kocişler ihmale gelmezkızlar eşim evde giremiyorum fazla
benimde kociş evde ben işte bugün offf bunaldım wllakızlar eşim evde giremiyorum fazla
aaa burdasınıızzzzz buldum siziiiiiii =) yihuuuu =)))nasılsınızzzzzkızlar eşim evde giremiyorum fazla
Sikic bi gun mu neebende çok sıkıldım buıgun
bitti bittiay benim makale yazmam gerekiyorodamda boğulup kaldm walla ama yetti bu kadar ara zamanııı =) sen bitirdin mi temizliği =)