- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.581
süperrryaşım 36 canım ikinci gebeliğim ilk çocuğum 9 yaşında ikinci için 2.5 sene bekledim sonunda Rabbim yüzünü güldürdü umarım herkesin yüzünü güldürür
tamam canım sağolasın tavuğu çok severim denicem en kısa zamandaTavuk göğsünü aynen tavuk sote gibi yapiyosun ama çok pisirmeden bi taraftada püreyi yapıyorsun sonra borcama önce soteyi sonra püreyi dokuyosun üzerine kaşar rendeliyosun pisiyor bukadar
iyi akşamlarrkuzularım ben gidiyorummm hepinize iyi akşamlaarr yarın görüşürüz güzel haberlerle inşallah... Leyla ezelden haber alırsan bana da yaz canım tw dan oke.
Allahım bir nefeste sağlıkla bebeklerinizi getirmeyi nasip etsin inşallah darısıda bizeçok sagol cnm artık yasayarak ögrenicem galiba bu arada senin hamileliğinde hayırlı olsun allahım sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Kız kaç aylık evlisin bildiğin püre iştekolaymıs kaç patates :d püreyi nasıl yapıonzetaylı anlat
tmm cnm çok severim yeni yemekler denemeyi:)Keşke yese bende ne pratik ve görüntüsü gösterişli tavuklu yemek tarifleri var.ama sana yarın Kıymalı bi tarif anlatırım onuda çok begeniyorlar
amin cnm allahım tez zamanda sizlerede nasip etsinAllahım bir nefeste sağlıkla bebeklerinizi getirmeyi nasip etsin inşallah darısıda bize
nerde cnm haberleri izliyom rastlamadım..............2 sehitimiz var
2bck abla 3 olçakKız kaç aylık evlisin bildiğin püre işte
samanyolunda gördüm daha yeninerde cnm haberleri izliyom rastlamadım..............
3 aylık mi ay daha çok yeni canım anlatayım ozaman 3 tane büyük boy Patatesi soy ve su ile pişir pisince içine 1 kaşık tereyağ ve 1 bardak süt koy tuz ekle suyunu çeken kadar tekrar pişir bu arada ezmeyi unutma2bck abla 3 olçak
Kız pisince patateslerin suyunu siz demeyi unutmuşum2bck abla 3 olçak
açlıktan ölmüşüm yemeklerden konuşunca farkettim bişeyler atıştırıp geliyom:)Kız pisince patateslerin suyunu siz demeyi unutmuşumsonra sütü falan ekle
Rabbim hep şen etsin seniKız pisince patateslerin suyunu siz demeyi unutmuşumsonra sütü falan ekle
Afiyet bal şeker olsun canım. Bende zayifladim 2 kilo verdim 1 aydabana noldu 1 haftadır yemek yiyorum beeee amma obur oldum..............
cnm ya senin mi kartal eğitim araştırmada tanıdığın vardı. benim 3 tahlilim kaldı eşim bugün ürolojiye gitti uyuz doktor tahlillerin yerine spermiogram vermişbana noldu 1 haftadır yemek yiyorum beeee amma obur oldum..............
vala önüne geçmem lazım cnm oldum 56 kilo boy 1,60 topa benzicem yoksaAfiyet bal şeker olsun canım. Bende zayifladim 2 kilo verdim 1 ayda
evet aşkım ama biri acilde diğeri kardiyolojide doktor nasıl tahliller bunlar?cnm ya senin mi kartal eğitim araştırmada tanıdığın vardı. benim 3 tahlilim kaldı eşim bugün ürolojiye gitti uyuz doktor tahlillerin yerine spermiogram vermiş