- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
-
- Konu Sahibi The Calender
- #11.421
bu arada kızlar bana kızmayın ama korunmuyoruz ikinci olsun diye acaba yanlışmı yapıyoruz.....yani erken ama işte bu 4 senede oldu yaşta 38 ne yapayım bilemedim ...biliyorum sizlerde istiyorsunuz RABBİM önce size nasip etsin ama bende yine aranıza katıldım galiba....
Amin inşallah.. gözü aydın Elifciğin Allah güle güle büyütmek nasip etsin..KUZULAR SWEET42 DE DOĞUM YAPMIŞ RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.....
KUZULAR SWEET42 DE DOĞUM YAPMIŞ RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.....
bitli bebeğim anne sütünü bıraktı az evvel uyandı acıkmış uykulu olmasına rağmen yine bas bas bağırdı memeyi verince...ne yapacağım ya daha 4,5 aylık üffffffff anne sütünü tamamen 1 haftadır almıyo ve çok huzysuz bir haftadır sağıp vermeye çelışıyorum ama çok azaldı süt sankii göğüslerimde bunu bekliyomuş gibi hemen kesti sütü....
bu arada kızlar bana kızmayın ama korunmuyoruz ikinci olsun diye acaba yanlışmı yapıyoruz.....yani erken ama işte bu 4 senede oldu yaşta 38 ne yapayım bilemedim ...biliyorum sizlerde istiyorsunuz RABBİM önce size nasip etsin ama bende yine aranıza katıldım galiba....
iyiym cnm sen nasılsın?Nasılsın Leylacım?
BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR, OĞLUN NASIL? BAŞLADINIZMI 2.İÇİN ÇALIŞMALARA NASIL GİDİYOR HAYAT?iyiym cnm sen nasılsın?
oğlum iyi cnm 6 ay bitti ,ikinci için hiç korunmadım bakalım nasip,sen naptın kuzum nasıl gidiyor çalışmalar?BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR, OĞLUN NASIL? BAŞLADINIZMI 2.İÇİN ÇALIŞMALARA NASIL GİDİYOR HAYAT?
Biz geçen ay başladık çalışmalara hapı bıraktım geçen ay tutturamadık bakalım bu ay ne olur hayırlısı diyorum canımoğlum iyi cnm 6 ay bitti ,ikinci için hiç korunmadım bakalım nasip,sen naptın kuzum nasıl gidiyor çalışmalar?
maşallah canım oğlunada dünyaya gelen büyüyor daha dün gibi herşey resimdeki de o sanırım Allah bağışlasın inşallahoğlum iyi cnm 6 ay bitti ,ikinci için hiç korunmadım bakalım nasip,sen naptın kuzum nasıl gidiyor çalışmalar?
sağol cnm ALLAH sanada tüm isteyenlerede tez vakitte hayırlısıyla versin....maşallah canım oğlunada dünyaya gelen büyüyor daha dün gibi herşey resimdeki de o sanırım Allah bağışlasın inşallah
canım nasılsın diğer forumda sana yazmıştın görmedin sanırım :) ben başlıyorum bu ay korunmayı bırakmaya sen başlamışssın bilee hadi bakalım bu ay birlikte bekleyelim sonucuBiz geçen ay başladık çalışmalara hapı bıraktım geçen ay tutturamadık bakalım bu ay ne olur hayırlısı diyorum canım
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tuttururuzcanım nasılsın diğer forumda sana yazmıştın görmedin sanırım :) ben başlıyorum bu ay korunmayı bırakmaya sen başlamışssın bilee hadi bakalım bu ay birlikte bekleyelim sonucu
ayy inşallah canım geçen sefer ikinci ayda kalmıştım bakalım bu sefer bekletecek mi ? doktor ilk 4 ay içinde olmazsa gel yeniden görüşelim dedi ..aynen sende benim aklımdasın bu sefer mutlu bir hamilelik istiyorum allahtan ikimiz içinde sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahCanım hadi hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tuttururuzbeni unutma emi sen hep aklımdasın bilgilendirelim birbirimizi inşallah hamileliğimizi de hayırlısıyla geçirmeyi nasip eder Rabbim
AMİN canım inşallahayy inşallah canım geçen sefer ikinci ayda kalmıştım bakalım bu sefer bekletecek mi ? doktor ilk 4 ay içinde olmazsa gel yeniden görüşelim dedi ..aynen sende benim aklımdasın bu sefer mutlu bir hamilelik istiyorum allahtan ikimiz içinde sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
kuzum sen hamilemisssssiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnThe Calender leylacım nasılsın canım? görüşemiyoruz artık uzun zaman oldu..
evet canım çok şükür Rabbime martta tuttu Allahımın izniylekuzum sen hamilemisssssiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHevet canım çok şükür Rabbime martta tuttu Allahımın izniyle