- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #11.441
merhaba balım,nasılsın?Merhaba kızlaaaarrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba balım,nasılsın?Merhaba kızlaaaarrrrrrr
iyiyim canım benimmm öyle internette geziniyordum birden aklıma geldi bir gireyim bakayım neler var neler yok dedim... çok şükür bir sıkıntım yok hayat işte her zamanki rutin halinde devam ediyor.. sen nasılsın ?merhaba balım,nasılsın?
iyi cnm sevindim uğramana!bende öyle bildiğin gibi sıpa 9 aylık olacak onunla uğraşıyorum..seninkiler nasıl?iyiyim canım benimmm öyle internette geziniyordum birden aklıma geldi bir gireyim bakayım neler var neler yok dedim... çok şükür bir sıkıntım yok hayat işte her zamanki rutin halinde devam ediyor.. sen nasılsın ?
iyiler valla... büyük okul derdinde sınavlar falan.. küçükte 15 aylık oldu bile teyzesi.. büyüdü sıpa... şu an en yaramaz hali heryeri karıştırma derdinde :)iyi cnm sevindim uğramana!bende öyle bildiğin gibi sıpa 9 aylık olacak onunla uğraşıyorum..seninkiler nasıl?
Maşallah kuzulara...Allahım esirgesin,çalışıyorsun hala niye takılmıyorsun artık buralara?iyiler valla... büyük okul derdinde sınavlar falan.. küçükte 15 aylık oldu bile teyzesi.. büyüdü sıpa... şu an en yaramaz hali heryeri karıştırma derdinde :)
ya işyerinde sıkıntı çok iş çok. vakit pek bulamıyorum açıkcası yoksa unutulmadınız walla ilk fırsatta giriyorum hemen. ama artık sık sık gelirim.Maşallah kuzulara...Allahım esirgesin,çalışıyorsun hala niye takılmıyorsun artık buralara?
tamam bekleriz,ezellede görüşemiyorum hiç,yine eskisi gibi toplanalım müsait olduğunuzda!ya işyerinde sıkıntı çok iş çok. vakit pek bulamıyorum açıkcası yoksa unutulmadınız walla ilk fırsatta giriyorum hemen. ama artık sık sık gelirim.
o neler yapıyor ? niye görüşemiyorsunuztamam bekleriz,ezellede görüşemiyorum hiç,yine eskisi gibi toplanalım müsait olduğunuzda!
benim tek sağolsun oğlum parçaladı kullanmıyorum,teli vardı yazamadım v.stan,buraya da hiç takılmıyor eskisi gibi!o neler yapıyor ? niye görüşemiyorsunuz
ya bebekler olunca sanırım biraz daha az vakit harcıyoruz buraya.. ben zaten evde bırak pc yi teli bile elime alamıyorum.. işyerinde de sıkıntı olunca girme az oluyor ama özlemişim ne yalan söyleyeyimbenim tek sağolsun oğlum parçaladı kullanmıyorum,teli vardı yazamadım v.stan,buraya da hiç takılmıyor eskisi gibi!
Ne günlerdi ya .....çok özlemişim sizi,bende takılıyorum bdv ye!ya bebekler olunca sanırım biraz daha az vakit harcıyoruz buraya.. ben zaten evde bırak pc yi teli bile elime alamıyorum.. işyerinde de sıkıntı olunca girme az oluyor ama özlemişim ne yalan söyleyeyim
bdv ne kız :)Ne günlerdi ya .....çok özlemişim sizi,bende takılıyorum bdv ye!
bir derdim var bölümü...az derdimiz var yabu arada ben yine korunmuyom yine olmuyor kuzum,sen düşünüyorsan yine açalım topikbdv ne kız :)
anam kız daha çok erken.. geçen ay reglim şaştı 5 gün sonrasında oldu da öldüm öldüm dirildim walla... az daha dursun bakalım.. maşallah sen erkencisin ama inşallah Rabbim gönlündekini verir kuzum...bir derdim var bölümü...az derdimiz var yabu arada ben yine korunmuyom yine olmuyor kuzum,sen düşünüyorsan yine açalım topik
hahahaha kız yaştan yoksa derdim ne!bu arada biz sabah 7 de işbaşındayız;klavyeyle,oğlumlaanam kız daha çok erken.. geçen ay reglim şaştı 5 gün sonrasında oldu da öldüm öldüm dirildim walla... az daha dursun bakalım.. maşallah sen erkencisin ama inşallah Rabbim gönlündekini verir kuzum...
bu arada sabahları kaçta giriyorsun sen ona göre gireyim bende
ayyy sizde bizdensiniz... maşallah benim kuzu kurulu saat gibi sabah 7 de kalkıyo bari hafta sonları biraz yatsa ama yok yani.. neyse bende 9 da işbaşı biliyorsun müsait olur olmaz giricem... malum mesai bitti artık eve gitme vakti... yarına kadar kendine iyi bak.... bu arada gerçekten özlemişimhahahaha kız yaştan yoksa derdim ne!bu arada biz sabah 7 de işbaşındayız;klavyeyle,oğlumla
bende bakarken öyle hissettim,bekliyorum cnm!ayyy sizde bizdensiniz... maşallah benim kuzu kurulu saat gibi sabah 7 de kalkıyo bari hafta sonları biraz yatsa ama yok yani.. neyse bende 9 da işbaşı biliyorsun müsait olur olmaz giricem... malum mesai bitti artık eve gitme vakti... yarına kadar kendine iyi bak.... bu arada gerçekten özlemişim
günaydın cnm hangi sayfa?ya önceden bi sayfa vardı bütün konulara yapılan yorumlar akıyordu o sayfa yok mu kaldırılmış mı acaba