- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.961
iyidir cnm .......nereleri geziyorsun?gez valla sonra eve oturacaksın nede olsa:)))walla öyle bir koşuşturmacanın içindeyim sersem gibiyim sürekli uykusuzm napıosun ki de onuda bilmiyorumiş yeri yoğun iş dışında da geziptozmaktan yoruluyorum galiba :) sen nasılsın canım nasıl gidiyo
ah be kuzum benim başıma neler geldi:)şu an sadece yatıştayım rahim ağzı uzunluğu olması gerekenden kısalmış bu da düşük riski tabiya yaz gelince birden arttı sanki gidilmesi gerekenler yapılması gerekenler anlamadım bende eşim istanbula gitmişti bi kaç gün annemlerde kaldım kardeşim ablam falan uykusuz geceler tabi bide öyle işe gelince düştü modum çiçekler aldım balkonuma yine :) sen naptın diktinmi geçmişi okuyamıyorum şu an
kuzu yatmak problem değilde işte endişe duyuyorsun hep .....şunu çok iyi anladım gebelik 9 aymışcanımm kıyamam hiç moralini bozma nasibi warsa prensimzn bu dünyada sen kalkıp tepinsende gelecek oyat sen ne güzel işte acık bende yatsam ne iyi olur :)
yok canım aslında istiyorum ama şubattan beri dra gitmedim ekime kadarda gitmicem kendi kafama göre bi yanlış yapmak istemiorum açıkcasıhayat nasıl gidiyor cnm.....hazırlıklar bebek için başladımı:)
günaydın ezelcimmgünaydınn herkeseeee
nasılsın canım nasıl gidio görüşemioruz uzun zmandryok canım aslında istiyorum ama şubattan beri dra gitmedim ekime kadarda gitmicem kendi kafama göre bi yanlış yapmak istemiorum açıkcası
günaydın ezelcimm
Evt canım görüşemedim çok yoğun bi şekilde çalışıyorum tek başımayımnasılsın canım nasıl gidio görüşemioruz uzun zmandr
sende benim gibi duramazsın yatmazsın hiç sanmıyom :):)) walla endişe de duyma elini koy karnına konuş onunla dertleş keyfini çıkar
GÜNAYDIN CNM NASILSIN?günaydın kızlar
CNM ERKEN YUMURTLAMADIĞINDAN EMİNMİSİN?BİRDE GEÇTE YUMURTLAYABİLİRSİN 22. GÜNDE BİLE YUMURTLAYANI DUYMUŞTUM ....BAZI AYLARDA SAĞLIKLI BAYANLARIN YUMURTLAMADIĞIDA OLABİLİYOR TABİ ASLINDA EN GÜVENİLİR OLAN OVULASYON TESTİ GALİBA....kızlar bişey soracaktım tam yumurtlama dönemindeyim ama ne ateş çıkıyor nede akıntı normalde yumurtlama döneminde çok akintim olurdu şimdi kuruyum bugün 16 hayla yumurta akı gibi akintim gelmedi buay omreden gelen bi ilacı kullandım acaba bana ters tepki yaptı yumurtlamadimi
iyim allah razı olsunGÜNAYDIN CNM NASILSIN?
geç yumurtlansa ateş cikmiyormu acaba bide bisenedir takip ediyorum 11le 17 arası oluyorCNM ERKEN YUMURTLAMADIĞINDAN EMİNMİSİN?BİRDE GEÇTE YUMURTLAYABİLİRSİN 22. GÜNDE BİLE YUMURTLAYANI DUYMUŞTUM ....BAZI AYLARDA SAĞLIKLI BAYANLARIN YUMURTLAMADIĞIDA OLABİLİYOR TABİ ASLINDA EN GÜVENİLİR OLAN OVULASYON TESTİ GALİBA....
valla cnm hamile kaldığım ay adet bitiminin2. günü yumurtladım 5 gün adet sürdü 7. gün yumurtlamıştım ve şok olmuştum :)anlayacağın ay ay değişir bence....ateşe hiç dikkat etmemiştim cnm ama tabi akıntıdan anlıyordum ve çoğunlukla adet sonrası akıntım olurdu.......klomenle yumurta geliştirici kullandığım aylardaysa 14. gün mutlaka yumurta çatlamaya hazır büyümüş olurdu bu ne yaman çelişki dimi:)geç yumurtlansa ateş cikmiyormu acaba bide bisenedir takip ediyorum 11le 17 arası oluyor
valla aynen öyle ) bende hep o uzayan akintiyla takip ederdim olmadı ama bazı kişilerde adet döneminde oluyormuş öyle olduysa bilmiyorum bu arada cevapin için çok sağol inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsınvalla cnm hamile kaldığım ay adet bitiminin2. günü yumurtladım 5 gün adet sürdü 7. gün yumurtlamıştım ve şok olmuştum :)anlayacağın ay ay değişir bence....ateşe hiç dikkat etmemiştim cnm ama tabi akıntıdan anlıyordum ve çoğunlukla adet sonrası akıntım olurdu.......klomenle yumurta geliştirici kullandığım aylardaysa 14. gün mutlaka yumurta çatlamaya hazır büyümüş olurdu bu ne yaman çelişki dimi:)