- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #10.841
napıyorsun cnm?günaydınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyorsun cnm?günaydınnn
cnm iyiyiz hala bitmedimi denetim ?:)))))kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim. kaç gündür iş yoğunluğundan oksijen çadırında yaşıyodum resmen
onuda kaçırmışım noluyoki bu hıdırellez de :)günaydın dün deil önceki gündü cnm hıdırellz
ezel dilek diledinmi sen?dilekler istekler... :) Hızır a.s. yeryüzüne indiği söylenio
yani hıdırellez geleneklerindeki gibi gül ağacının altına falan bişe çizmedim ama dua ettim canmezel dilek diledinmi sen?
hmmmmm ALLAH kabul etsin İNŞALLAH ........BİZİMKİ SAKSI ALMIŞ ÇİÇEKLERİ SEN TOHUM OLARAK MI ALDIN FİDE OLARAKMI?yani hıdırellez geleneklerindeki gibi gül ağacının altına falan bişe çizmedim ama dua ettim canm
o zaman fide alayım.......hala gözümün önünde çiçeklerin:))amin canm cümlmzn inş tohum olarak almadım canım gecen sene tohum almıştım uzun sürüo o bu sene fide aldım o yüzden
canım mayıs ayında eksik evraklarınızı tamamlayın dedi adamlar haziranda gene gelcez dedilercnm iyiyiz hala bitmedimi denetim ?:)))))
ALLAH yardım etsin gülüm ya....canım mayıs ayında eksik evraklarınızı tamamlayın dedi adamlar haziranda gene gelcez dediler
tetanoz kuzum valla kolumu kaldıramıyorum yageçmiş olsun canım ne aşısı
keşke yemek yapıp gitseydim ya üfffffkaldırma o zamn :) yat dinlen