- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #10.881
sizlere cuma günü yaşadığım, büyük sarsıntılı, asla unutamayacağım birebir tanık olduğum bir olayı anlatmak istiyorum maksatım sizi üzmek değil sadece hayatta neler olabileceğine dair bulunduğumuz durum için şükür ve hamd etmemiz gerektiğini anlatan bir olay......karşı komşum ,evine 3 adımda ulaşabileceğim canım arkadaşım kapımı çaldı uzun zaman olmadı arkadaş olalı hemen hemen 1 sene ve az çok yaşadığı sıkıntılarını bana açtığı yaşadığı 10 sıkıntıdan birini bildiğim yüreği güzel arkadaşım kapı çalınmadan önce cuma suresini okudum 750 kelimei tevhid çektim ve diğer tesbihatıma başlamak üzereydim tamda cuma namazı öncesi eşi rahatsızdı 20 gün gibi bir süredir ve ağır depresyon tanısı konmuştu araları 19 senelik evlilikten sonra yıpranmış biraz limoniydi bu sıradada işleri malesef batma noktasında olan eşinin ,kapıdan bakınca yatakta olmadığını görür görmez bana kapı önünde arabasının olup olmadığını sordu içeri giremiyordu ve büyük bir endişe içindeydi arabaya baktım yerindeydi tamda dönüp söylemek üzereydim ki o figan la kendini yerlere attı......adam mutfakta doğalgaz borusuna kendini asmıştı......çok zor bir gündü ağlayarak onu hem dışarı almaya çalışıyordum eşikten hemde bağırıyordum komşular bir erkek yokmu diye ....belki hala yaşıyordur umuduyla ....hamile olduğum için cesaret edip bakamadım içeriye ve hemen kapıya güvenliğe koştum ......güvenlik geldi komşular toplandı tek istediğim arkadaşımı içerden almalarıydı ve ölmüş olduğunu anladık çünkü naaşına bakan bir genç nabzının atmadığını o kargaşada söyledi ......sonramı sonrası ambulans polis savcılık ,komşumu benim eve içeri aldık bir yandan ben bir yandan o ve tüm komşular ağlayarak onu sakinleştirmeye çalışıyorduk bir yandanda bana hamilesin sakinleş diye su içiriyorlardı.......iki çocuklu 37 yaşında bir hayat söndü......hiç unutmayacağım şey polisin gelip 4 yaşındaki oğlunun ismini sorarak kim dediğiydi ...oğlna bir mektup bırakmıştı sonra adli tıp alıp götürdü ve tüm akrabaları teker teker feryatla akın etti ALLAH ruhunu şad etsin kuranlı namazlı bir insan bu şekilde hayattan uçup gitti ve umarım bilinçsizdir ve RABBİM günahlarını bağışlar.......