canım seni çok iyi anlıyorum. benim ilk gebeliğim tam 1 sene sonra oldu doktor bu ayda olmazsa araştırcaz artık demişti. ama keseyi gördükten sonra düştü. ikinciye ondan 3 ay sonra hamile kaldı ama ben yumurtlama kiti kullandım belimin altına yastık koymadan hamile kalamıyodum onu anladım. onunda kalbi durdu ilaçla düştü parça kaldı içerde narkoz almadan kürtaj oldum. meğer pıhtılaşma sorunu varmış şimdi 3. ye hamileyim. bi sorun yok gibi buna doktorum down sendromlu olabilir diyo öyle böyle derken bizimde 2 senemiz geçti. ben biliyorumki heşeyi öğrenmiş ve denemişsindir ama sana tavsiyem bak yazda geliyo eşinle ufak bi tatile çıkın. akıl istersen bizde akıl çoook yardımcı oluruz
bizim bi hocamız vardı. hamile hanımlar ultrasona girmeyin orası kapalı kutu adını bile Rahim koymuşlar niye uğraşıp duruyorsunuz derdi. sanırım kadınlara çocuğun hasta alalım diyolar çoğu bebkte sağlam çıkıyomuş ya ondan öyle diyordu galiba senin için ne iyi sen onu bilemezsinki. aklıma hep onun sözleri gelip duruyo