- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #10.861
ay bigünde yemek olmayıversin cnm ne olcakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN CANIM AMİNALLAH yardım etsin gülüm ya....
GALİBA Bİ TANE DAHA VURULCANIZ CANIM HAMİLELİĞİN SONUNA DOĞRUtetanoz kuzum valla kolumu kaldıramıyorum ya
evet cnm bir sonraki aya tekrar çağırdıAMİN CANIM AMİN
GALİBA Bİ TANE DAHA VURULCANIZ CANIM HAMİLELİĞİN SONUNA DOĞRU
kuzum MAŞALLAH şimdi kafandaki tüm soruları at bakim:)bunlar seni ancak huzursuz eder hiçbir hamilelik birbirine çok benzemez daha yeni göğüslerin de şişer ......keyfini çıkar korkuları bir kenara at biliyorum ne kadar söylesemde endişe edeceksin ama bak ilk oğlumdaki hamileliğimle bunda sadece mide bulantısı birbirine benziyo onun dışında herşey farklı:)gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH CNM....arkadaşlar merhaba,
ben yine hamileyim. henüz doktora gitmedim. ilk gebeliğimde 3,5 aylık iken bebeğimin kalbi durmuştu.
ilk hamileliğimde göğüslerim hemen sızlamaya başlamıştı. dokunamıyordum resmen. adetime 1-2 hafta vardı. ordan anlamıştım hamile olduğumu.
ama bu hamileliğimde göğüslerim hiç acımıyor. sadece bel ağrım var. ama testlerim pozitif. sizce neden olabilir.ilk hamileliğimde hemen ağrımaya başlamıştı.
birde ilk gebeliğmi bebek büyük olduğu için ilaç verildi doğum yaptırılmıştı. sonrasıdna sütüm gelecek oldu. gelmesin diye ilaç kullandım. üzerinden 5 ay geçti. sizce bu hamileliğme etki eder mi?
yorumlarınız bekliyorum.
kuzum MAŞALLAH şimdi kafandaki tüm soruları at bakim:)bunlar seni ancak huzursuz eder hiçbir hamilelik birbirine çok benzemez daha yeni göğüslerin de şişer ......keyfini çıkar korkuları bir kenara at biliyorum ne kadar söylesemde endişe edeceksin ama bak ilk oğlumdaki hamileliğimle bunda sadece mide bulantısı birbirine benziyo onun dışında herşey farklı:)gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH CNM....
alıcaksın kucağına İNŞALLAH......kan testi yaptınmı cnm....çok teşekkür ederim canım. içimi rahatlatmaya çalışıyorum. inş. bu hamileliğim hayırlısı ile sorunsuz devam eder. hayırlısı ile alırım kucağıma.
yapmadım. adet günüm geçti. bir gün arayla idrar testi yaptım. her iki sonuçta pozitif. haftaya doktora gideceğim. 1 hafta bekleyeceğim. ilk gebeliğim kan pıhtılaşmasından dolayı sonlandı. bu sefer iğne kullanacağım.alıcaksın kucağına İNŞALLAH......kan testi yaptınmı cnm....
burada kan sulandırıcı kullanan hamile arkadaşlar da var hayırlısı İNŞALLAH hiç sorun yaşamadan kucağına alırsın bebeni cnm......yapmadım. adet günüm geçti. bir gün arayla idrar testi yaptım. her iki sonuçta pozitif. haftaya doktora gideceğim. 1 hafta bekleyeceğim. ilk gebeliğim kan pıhtılaşmasından dolayı sonlandı. bu sefer iğne kullanacağım.
canım o zaman hiç bekleme doğru doktora. çünkü pıhtılaşmada gebelik öğrenilir öğrenilmez iğne başlanıyo. adet gününde öğrensen dahi hemen iğne başlaman lazım. bende iğne kullanıyorum.yapmadım. adet günüm geçti. bir gün arayla idrar testi yaptım. her iki sonuçta pozitif. haftaya doktora gideceğim. 1 hafta bekleyeceğim. ilk gebeliğim kan pıhtılaşmasından dolayı sonlandı. bu sefer iğne kullanacağım.
HAYIRLI CUMALAR CNM...Merhaba kızlar hayırlı cumalar
kuzum MAŞALLAH şimdi kafandaki tüm soruları at bakim:)bunlar seni ancak huzursuz eder hiçbir hamilelik birbirine çok benzemez daha yeni göğüslerin de şişer ......keyfini çıkar korkuları bir kenara at biliyorum ne kadar söylesemde endişe edeceksin ama bak ilk oğlumdaki hamileliğimle bunda sadece mide bulantısı birbirine benziyo onun dışında herşey farklı:)gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH CNM....
canım o zaman hiç bekleme doğru doktora. çünkü pıhtılaşmada gebelik öğrenilir öğrenilmez iğne başlanıyo. adet gününde öğrensen dahi hemen iğne başlaman lazım. bende iğne kullanıyorum.
Ağzınıza yüreğinize sağlık kızlar.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.DILEGI: @ elalmami(lale) Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..amin İNŞALLAH....
1---ezeleren(gülbeyaz)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665--okundu
2---polyanna23(leyla)-------- 9999-fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)-1674--okundu
3----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665---okundu
4---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665---okundu
5---sevgi_16(özge)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--okundu
6---elalmami(lale)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--okundu
çok geç bitti hakkını helal et kuzum RABBİM kabul etsin....
ben biraz cani olduğum için çok zor olmuyo morartmadan vurmak mesele bazen hiç morarmıyo bazende her vuruşum morarıyo canım adetin kaç gün gecikti hemen gitsen daha iyi olurhamilelik iyi gidiyo Allah a şükür şimdilik bi sıkıntı yokönümüzdeki haftaiçi gitmeyi planlıyorum. senin hamileliğin nasıl gidiyor? iğneyi yapmak zor oluyormu?