- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #10.641
ben bildirim almıyorum artık ya sitede sorun var galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bizde oğlumun eksiklerini hallediyoruz çoğu şeyini aldık geriye bikaç ıvır zıvır ve yatağı kaldı onlarıda halledicez inş erken doğum riskine karşı hazırlıklı olmak lazımoyle canim yapmiyom fazla yavas yavas mecburi seyleri yapiyorum tutucam komsulara haber saldim varmi birileri diye :) dinleniyom surekli elimden geldigince uyuyom sen nasilsin canim ?
Ayyy insallah erkencik gelmez zamaninda guselce buyuyupte gelir canim en guzel zamanlar alisveris zamani :) seyyy senin bulantin oluyomuydu kuzumCanim bizde oğlumun eksiklerini hallediyoruz çoğu şeyini aldık geriye bikaç ıvır zıvır ve yatağı kaldı onlarıda halledicez inş erken doğum riskine karşı hazırlıklı olmak lazım
cnm nasılsın?hatunlar ses verin baken nerdersiniz
iyiyim canım Allah a şükür sen nasılsın?cnm nasılsın?
bende iyiyim cnm naptın nasıl gidiyor?iyiyim canım Allah a şükür sen nasılsın?
iyi gidiyor ya allah a şükür doktordan geldim oturdum bilgisayar başınakilo alma dedi bana bebekte 300 gr olmuş çok iyi dedi kaynanayı postalamışınbende iyiyim cnm naptın nasıl gidiyor?
he gülüm gitti şükür:))))kilo alıyomusun çok?bende bugün idrar tahlili vereyim dedim gittim sağlık ocağı yapmıyomuş yarın gidecem doktora 5 mayıstaydı normalde ama:iyi gidiyor ya allah a şükür doktordan geldim oturdum bilgisayar başınakilo alma dedi bana bebekte 300 gr olmuş çok iyi dedi kaynanayı postalamışın
e hadi gözün aydıniki kilo vermiştim onu aldım o kadar onunda geri geleceği belliydi zaten çok çabuk vermiştim 1 haftadamı ne aynı hızla geri geldi ne tahlili bu hayırdır?he gülüm gitti şükür:))))kilo alıyomusun çok?bende bugün idrar tahlili vereyim dedim gittim sağlık ocağı yapmıyomuş yarın gidecem doktora 5 mayıstaydı normalde ama:
kuzum dün bir topikte okudum paranoya mı yaptım neyse sık idrar kasık ağrısı var ara ara birde arada çok nadirde olsa idrar yaptıktan sonra hafif yanma aklıma enfeksiyon geldi o da çok tehlikeliymiş....oğlumdada kum dökmüştüm tırstım yarın gidecem bakalım inşallah anorml bişey yoktur...e hadi gözün aydıniki kilo vermiştim onu aldım o kadar onunda geri geleceği belliydi zaten çok çabuk vermiştim 1 haftadamı ne aynı hızla geri geldi ne tahlili bu hayırdır?
ay canım çok geçmiş olsun tedbir almakta fayda var tabi bebişin nasılkuzum dün bir topikte okudum paranoya mı yaptım neyse sık idrar kasık ağrısı var ara ara birde arada çok nadirde olsa idrar yaptıktan sonra hafif yanma aklıma enfeksiyon geldi o da çok tehlikeliymiş....oğlumdada kum dökmüştüm tırstım yarın gidecem bakalım inşallah anorml bişey yoktur...
iyi MAŞALLAH hareketlerini hisediyorum ,yarın gidince ulrtasona alırsa hemen göreceğim:)ay canım çok geçmiş olsun tedbir almakta fayda var tabi bebişin nasıl
seninki napıyor keyfi yerindemi?ay canım çok geçmiş olsun tedbir almakta fayda var tabi bebişin nasıl
iyi MAŞALLAH hareketlerini hisediyorum ,yarın gidince ulrtasona alırsa hemen göreceğim:)
seninki napıyor keyfi yerindemi?