- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
- Konu Sahibi The Calender
- #10.601
Merhaba canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba cnm...Merhaba canım
cnm iyiyim ben sen nasılsın bebiş nasıl?Merhabahar fistiklar nasilsiniz bakim ? :)
sağol cnm ALLAH razı olsun....Leylacım ben tesbihi tamamladım canım
sağol cnm kandilin mübarek olsungünaydın hatunlar, 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun ayrıca regaip kandiliniz mübarek olsun . ben okumuştum leylacığım ekler misin?
iyi olmaya calisiyorum canim bulantilarim basladi yiyemiyorum bisey ilaac icemiyorum napcam bilmiomcnm iyiyim ben sen nasılsın bebiş nasıl?
cnm ya bulantılar başladımı kuzum ALLAH yardım etsin moonserose çok çekti bulantıdan da bende yok olmadı hiç kuzum....iyi olmaya calisiyorum canim bulantilarim basladi yiyemiyorum bisey ilaac icemiyorum napcam bilmiom
Benim ilk gebeligimde olmamistim cok rahattim ama bunda erken basladi anlamadim yemek yiyemiom leylam ya 1 2 salata domates 2 lokma ekmek anca yiyebiliom :'(cnm ya bulantılar başladımı kuzum ALLAH yardım etsin moonserose çok çekti bulantıdan da bende yok olmadı hiç kuzum....
cnm o depodan beslenir ilk 3 ay rahat ol ALLAHın izniyle geçer İNŞALLAH... benim oğlumdada olmamıştı bu oğluşumdada yok bende kilo almıyom kuzum....Benim ilk gebeligimde olmamistim cok rahattim ama bunda erken basladi anlamadim yemek yiyemiom leylam ya 1 2 salata domates 2 lokma ekmek anca yiyebiliom :'(
Ayyy tiroidlerine baktir bende cikti sinirda 2 haftalik kontrol verdi TSH normal ama SERBEST T4 biraz sinir yuksek cikti nodul varmis kucuk simdilik bisi yapamiolar .... Sende baktir tamam mi kilo alamama yapiomuscnm o depodan beslenir ilk 3 ay rahat ol ALLAHın izniyle geçer İNŞALLAH... benim oğlumdada olmamıştı bu oğluşumdada yok bende kilo almıyom kuzum....
hoşgeldin cnm RABBİM en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin...Merhabalar herkeze :)
Ne güzel topiğin başında dua eden bayanlar bugünlerde hep hamile bizlerede umut oluyorsunuz ...
Rabbim dilerimki sizler gibi benimde dualarımı kabul eder...
Yaşım 26'ı Kocaelide yaşıyorum 4 yıldır evliyim malesef bebişim yokkk
cnm bu ilk haftalarda test veriyorsun ya hani kan testi onun içinde varmıdır acaba çünkü herşey normal demişti doktor.....Ayyy tiroidlerine baktir bende cikti sinirda 2 haftalik kontrol verdi TSH normal ama SERBEST T4 biraz sinir yuksek cikti nodul varmis kucuk simdilik bisi yapamiolar .... Sende baktir tamam mi kilo alamama yapiomus
Beklemenin çok zor olduğu bir dönemdeyim özellikle sinirlerim alt üst durumda dua edip beklemekten başka yapacak hiç bişey yokhoşgeldin cnm RABBİM en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin...
peki cnm sorun ne tedavi oluyomusunuz ?Beklemenin çok zor olduğu bir dönemdeyim özellikle sinirlerim alt üst durumda dua edip beklemekten başka yapacak hiç bişey yok
Olmasi lazim benimde orada cikti tatlim bu yasima kadar hic yasamadim bole bisi simdi cikasi tutmus hamis olurca belli araliklarla yaptir banada yaptilar tiroid haric hersey iyi benimdecnm bu ilk haftalarda test veriyorsun ya hani kan testi onun içinde varmıdır acaba çünkü herşey normal demişti doktor.....