Ah leylam seni en iyi anlayan benim ggaliba.ilk evlenirken eşim kredi çekti düğüne hiç katkıları olmadı. Bana 1 dal bilezik taktilar onun parasini bile eşim vermiş. Evlendikten 2hafta sonra hergün arayıp para istemeler yok erken evlendin demeler.biz bu yüzden evlendikten ve 1 sene boyunca kavga ettik cicim aylarımız olmadı boşanmaya bile kalktım. Sonra eşim abileri için zorlama ile kredi çekti odeyemedik 50binlik borç oldu 80bin şuanda bebeğimiz olcak ve biz hiçbir hazırlık yapamıyoruz çünkü yiyecek almaya bile para kalmıyor maastan ama ne ailesi ne abileri arayipta alın şu parayida borcunuzu ödeyin demediler. Eltim sağolsun elinden geldiğince yardım ettirmeye çalışıyor benim ailem karşılıyor bebeğin tüm masraflarını.şimdi askerliğini yapmayan polisleri askere alicaklarmis 6 ay maaş yok para yok o borçlar nolacak bide onun stresi var.devleti de allah bildiği gibi yapsın. Kalirdiklari yasayı tekrar koyuyorlar serefsizler. Hiç bizleri dusunmuyorlar Rabbim yardımcımız olsun inş. Ay ne yazdım be kusura bakmayın başınızı şisirdim