- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.421
az kaldı cnm az kaldı İNŞALLAH........AMİN canımmm
canım benim içime kız doğuyo ama Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yüce mevlam
cansınnnn inşallah kuzum inşallahhh
ALLAHım ağzından duysun dua edelim ezelimle sevgim ve badefnem kaldı sadece:)))))
AMİN cnm benim RABBİM kabul etsin dualarımızı......hastanız nasıl oldu cnm?güzel ALLAH ım benim yaşadığım duygu ve mutluluğu 3 arkadaşıma da nasip etsin inşallah. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıp koklamak nasip olur hepimize inşallah
AMİN cnm benim RABBİM kabul etsin dualarımızı......hastanız nasıl oldu cnm?
ALLAH hayırlı şifa versin İNŞALLAH.......hastanede yatıyor hala,bu haftasonu çıkar sanırım. ev-iş-hastane arasında mekik dokoyorum bende
Allah razi olsun iyi dileklerin icin canim benim insallah yarin dahada guzel haberlerle gelirim insallaahhhne kadar güzel bir haber böyle,bende çok sevindim. ALLAH ım inşallah meleğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.dualarım hepinizle...
Aaa topigimize bi erkek daha mı geliyor ne hoş.Senin dediğin gibi canım bi kıza ihtiyacımız var.ins onun haberini de alırız diğer arkadaşlardan.kuzu benimkide erkek kesinleşti artık bu topiğe kız lazım hadi sweet , ezel , yasuyasu ve badefne 3 erkeğe 3 kız lazım:))))))
Bitli babasının evinde yatıyo. Bi haftadir iyiyim kusmam durdu galiba. Arada hala bulantilar fena sıkıştırıyo. Bulantı kusma olmasın diye yarı aç geziyorum. Verdiğim iki kiloyu geri almışım okadar. Kendimden bu kadar iyibi performans beklemiyordum aferim bana :) bide ygsden 210 almışım bi aferimde onun için gelsinsevgiciğim rötarlı olarak cinsiyet seçimini sen yap kuzum seni unutmadım kesinlikle,bu arada megabitli naptı haberi olan varmı?
ağlamam geldi amin canım inşallahgüzel ALLAH ım benim yaşadığım duygu ve mutluluğu 3 arkadaşıma da nasip etsin inşallah. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıp koklamak nasip olur hepimize inşallah
günaydın hoşgeldin canımGünaydın benide alın aranızaaa
ağlamam geldi amin canım inşallah
Günaydın benide alın aranızaaa
mutluluktan ağlarız inşallah canımşuan buna çok ihtiyacım var çünkü
günaydın,hoşgeldin arkadaşım.nasılsın?
hoşbuldum canım. hamdolsun diyelim ama Gerginim biraz adetimi 14 gün geçti ne adetim geliyo ne bebek varsıkıntı yapıyorum iişte
gerginlik de tetikler adet gecikmesini diye biliyorum.bebek olmadığına emin misin,tahlil filan yaptırdın mı?
kaç yaşındasın ne kadar zamandır bebek çalışmaları yapıyosun sorguya çekelim seniadetim 6 gün geçtikten sonra kanda yaptırdım ama çıkmadı haftaya randevum var ozamana kadar olmassam yine yapar heralde gerçi o zamana ne var ne yok ultrasondada çıkar sanırım. Belki geç döllenme falan mı olmuştur die avutuyom kendimi. Gelmeyen adetten ümit kesilmezmiş