- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.441
ayyy saolll canımm darısı en kısa zamanda sana inşallahhh canım benim inşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olurrr inşallahhhgünaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım elifcim canım benim haberini okudum çok çok sevindim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...leylacım seninde oğlanmış maşallah maşallahhhhben pek girmiyorum bu aralar kafayı başka şeylerle meşgul etmeye calışıyorum....sizi unutmadım ama dualarınızı eksik etmeyin
amiiinnn canım inşallahhhh sen bu ay preseed jeli kullandın mı canım?ayyy saolll canımm darısı en kısa zamanda sana inşallahhh canım benim inşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olurrr inşallahhh
evet eşiimin amelyat olduğu 2 ay oldu bu ay kullanıyım dedim 1 kez kullandım ama eşime aşırı takviye yapmıştımm havuç suyu 2 3 aydır içiiriyorum keçiboynuzunu hiç bırakmadım vitaminler felan inşallahh gelir bu kez umutluyumm senin eşin nasıl düzeldi mi ?amiiinnn canım inşallahhhh sen bu ay preseed jeli kullandın mı canım?
defnemmm artık 2.3 21.7 ve 73.8 kimyasal felan olmaz dimi biraz korkuyorumamiiinnn canım inşallahhhh sen bu ay preseed jeli kullandın mı canım?
yok kuzum sanmıyorum değerin güzel ki zaten adet gününe de daha var allahın izni ile sağlıklı bir gebelik olur canımdefnemmm artık 2.3 21.7 ve 73.8 kimyasal felan olmaz dimi biraz korkuyorum
inşallahhh canımm en kısa zamanda size inşallahh bu ayy annanem 41 kişiye 41 meryem suresi okuttu hurmalara eşimşe onu yedik artı olarak bu ay sadece 2 kez birlikte olabildikk sende annen felan biliyosa bi yaptırt kuzum çünkü sizinde bi probleminiz yokyok kuzum sanmıyorum değerin güzel ki zaten adet gününe de daha var allahın izni ile sağlıklı bir gebelik olur canım
bizde var kuzum ya problem bende pko var eşimde hareket azlığıinşallahhh canımm en kısa zamanda size inşallahh bu ayy annanem 41 kişiye 41 meryem suresi okuttu hurmalara eşimşe onu yedik artı olarak bu ay sadece 2 kez birlikte olabildikk sende annen felan biliyosa bi yaptırt kuzum çünkü sizinde bi probleminiz yok
evette kuzum aslında kocişine havuşsuyu yapsam leyla bana vesile oldu valla Allah ondan razı olsunn ilaçlar bir yere kadar sen üzülme benim eşimde en son hareketlilik %5 ti şimdi bilmioz daha test yaptırmadı hiç bununda süper hızlı diildir tahmin etmiombizde var kuzum ya problem bende pko var eşimde hareket azlığıama bu aralar rahatım bişilerle uğraşmak istemiyorum zaten dondurulmuş 2 embriyom var iyileşince onlarla denicem
bakalım canım biraz daha bekleyim ne olacak ona göre yol çizicem şuan zaten bişi yapamıyorum olursa da bana süpriz olurevette kuzum aslında kocişine havuşsuyu yapsam leyla bana vesile oldu valla Allah ondan razı olsunn ilaçlar bir yere kadar sen üzülme benim eşimde en son hareketlilik %5 ti şimdi bilmioz daha test yaptırmadı hiç bununda süper hızlı diildir tahmin etmiom
inşallahh olurrr Allah ol dedikten sonraa olmayacak bişey yok buna inann bana tüm dr lar 3 4 ay bişi bekleme demişlerdi sen rahatına bak pko da hep stresten oluomuşşş rahat bırak kendini dualarım seninlebakalım canım biraz daha bekleyim ne olacak ona göre yol çizicem şuan zaten bişi yapamıyorum olursa da bana süpriz olur
sagol canım bakalım bu aralar rahatım beklentimde yok zaten olursa çok iyi olur olmazsa da rabbimim takdiri sonuçtainşallahh olurrr Allah ol dedikten sonraa olmayacak bişey yok buna inann bana tüm dr lar 3 4 ay bişi bekleme demişlerdi sen rahatına bak pko da hep stresten oluomuşşş rahat bırak kendini dualarım seninle
canım yaaa çok sevindim çokkkkkkgünaydınn kızlarrr günaydınn çokk mutluyumm değerim 21.7 den 73.8 e cıktı şükürler olsunn meleğim benimleeeee
cnm naptın nasılsın bebiş nasıl görüşemiyoruz epeydir güzel haberler var bak topikte:)))
merhaba canım hoşgeldin nasılsın gözükmüyorsun epeydirr
Eliffffff canım yaaa hadi inşallah diyelim bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum unutma bizi emiiiiii
çok özledim sizleri bende iyiyim çok şkr bu gün veya yarın dr a gideceğim kilo durumnz nasıl canlarım demek 4 oğlumuz oluyor ne güzelIyiyiz biz oglusumla sen nasılsın canım.
saoll bitanemm darısı hemencikkkk sizlerin başına inşallahhhhhhhcanım yaaa çok sevindim çokkkkkk
canım çok sevindim çok sıra badefne ezel sevgidegünaydınn kızlarrr günaydınn çokk mutluyumm değerim 21.7 den 73.8 e cıktı şükürler olsunn meleğim benimleeeee
evettt hepmizzz sıraylaaa hamişşş olcazzz onlarda en kısa zamanda kavuşucak bebişlerine inşallahhhcanım çok sevindim çok sıra badefne ezel sevgide
canım havuç suyunu denemelisin gerçekten işe yarıyor hareket azlığında çok etkilibizde var kuzum ya problem bende pko var eşimde hareket azlığıama bu aralar rahatım bişilerle uğraşmak istemiyorum zaten dondurulmuş 2 embriyom var iyileşince onlarla denicem
kaç yaşındasın ne kadar zamandır bebek çalışmaları yapıyosun sorguya çekelim seni