- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
- Konu Sahibi The Calender
- #10.381
Bizde zaten Giresunluyuz hem yakın olur tamam gelinimizi samsundan alırızgünaydın hatunlar, nasılsınız?
benim çevremde kız olacak çok var canım,gelin bulamazsan oralarda samsuna gel :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde zaten Giresunluyuz hem yakın olur tamam gelinimizi samsundan alırızgünaydın hatunlar, nasılsınız?
benim çevremde kız olacak çok var canım,gelin bulamazsan oralarda samsuna gel :)
Canim Rabbim acil şifalar versin en kisa zamanda.zor bir süreç ama inş atlatıcaksiniz bu günleri dualarim da artık baban da olacak allahın izni ilegünaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...
cnm çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte şifasını versin...günaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...
cnm nasılsın naptın haberleşemiyoruz duman yoluyla bişeyler yapalım:)))))günaydın arkadaşlar.. leylacım ben okudum canım elalmami için Allah kabul etsin inşallah
o kadar uzun kalan misafirlerin kim canım aman kendine dikkat et fazla yorma kendinikızlar ben iyiyim yoruluyorum sadece ama olsun napalım sağlık olsun misafirler muhtemelen bu ay sonuna kadar burdalar aksi bir durum olmazsa .....bazen çok bunalıyorum sizlerle yazışmanın kıymetini anladım .....bu ara kimseler yok ama :)))herkes iyidir İNŞALLAH.......
kayınvaidem ve görümcemo kadar uzun kalan misafirlerin kim canım aman kendine dikkat et fazla yorma kendini
kayınvaidem ve görümcem
bende Giresun geliniyimBizde zaten Giresunluyuz hem yakın olur tamam gelinimizi samsundan alırız
canım geçmiş olsun tezz zamanda Rabbim şifa versin inşallahgünaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...
Leylacım yaaa ay sonuna 1 ay var yaaaa bunların kocaları neyin yokmu o kadar uzun süre yalnız nasıl bırakıyolar hani bir an önce gitsinlerde rahatla diye sölüyorumkızlar ben iyiyim yoruluyorum sadece ama olsun napalım sağlık olsun misafirler muhtemelen bu ay sonuna kadar burdalar aksi bir durum olmazsa .....bazen çok bunalıyorum sizlerle yazışmanın kıymetini anladım .....bu ara kimseler yok ama :)))herkes iyidir İNŞALLAH.......
Ay canım desene aynı memleketli sayılırız. Peki hangi ilçesindensiniz biz bulancakbende Giresun geliniyim
canım geçmiş olsun tezz zamanda Rabbim şifa versin inşallah
Leylacım yaaa ay sonuna 1 ay var yaaaa bunların kocaları neyin yokmu o kadar uzun süre yalnız nasıl bırakıyolar hani bir an önce gitsinlerde rahatla diye sölüyorum
canım eşim doğma büyüme bursalı ama dereli ilçesindenmiş onlar ben hiç gitmedim bu yaz götüreyim seni diyor :)Ay canım desene aynı memleketli sayılırız. Peki hangi ilçesindensiniz biz bulancak
Git canım çok güzel deniz,yeşillik hersey var.Ben doğumu nasip olursa Giresun'da düşünüyoruz. Bebisi doğurup hemen kendimi denize atacağım.canım eşim doğma büyüme bursalı ama dereli ilçesindenmiş onlar ben hiç gitmedim bu yaz götüreyim seni diyor :)