- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi The Calender
- #10.361
maşallah canım.. sevindim bulantılarının geçip iyi olmana Allah daha iyi etsin inşallah.
inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım.. sevindim bulantılarının geçip iyi olmana Allah daha iyi etsin inşallah.
bugun çok yorucu ve sıkıcıydı canım bir an önce bitsede gitsek diyorum :)inşallahsen nasılsın?
Ben daha 500 tane okudum bu sefer kafam çok dalgın duayı hep unutuyorum inş en kisa zamanda bitiririmDILEGI: @sevgi_16(özge) Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..amin İNŞALLAH....
1---ezeleren(gülbeyaz)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665--OKUNDU
2---polyanna23(leyla)-------- 9999-fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)-1674--
3----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665---OKUNDU
4---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665---OKUNDU
5---sevgi_16(özge)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--OKUNDU
6---elalmami(lale)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--
Tamam canım olur.Ağzına sağlık .Günaydın hatunlar nasılsınız? ben sıradaki arkadaşa hazırlık olsun diye okudum biraz. elalmami benim okuduğum 500 dua yı sana sayalım mı?
Tmm canım olsunDILEGI: @sevgi_16(özge) Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..amin İNŞALLAH....
1---ezeleren(gülbeyaz)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665--OKUNDU
2---polyanna23(leyla)-------- 9999-fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)-1674--
3----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665---OKUNDU
4---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665---OKUNDU
5---sevgi_16(özge)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--OKUNDU
6---elalmami(lale)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--OKUNDU
SEVGİ NOLUR AFFET ÇOK UZATTIM HAFTABAŞI BİTİRİRİM ALLAHIN İZNİYLE ...................MİSAFİRLER VAR HİÇ GİREMİYORUMDA GİRER GİRMEZ YAZARIM CNM......
bu yeni saatlere hiç alışamadım çok uykum var canım ya.. oğluşun sağlıkla doğsun inşallah galiba bu sene erkek bebek senesi :) o hormon neyle alakalıymış neden yükselirmişgünaydın,sana iyi haftalar sevgi.nasılsınız? ben iyiyim çok şükür. cuma günü doktora gittim,bebeğim erkekmiş ve sağlıklıymış şükür.bebeğim iyi de benim ferittin denen hormonum çok yüksek.az önce onu araştırmaları için kan verip geldim...
amin canım sağolasın.ferittin , demir bağlama enzimidir. normalde bir bayanda en yüksek 150 olur benimki 1400. yani vücudum biryerinde demir depoluyor ,nerde olduğuna bakacaklar sanırım.bebeğe bir zararı yok ama senin organlarını yorar dedi doktor.bakalım,inşallah kötü birşey değildir.bu yeni saatlere hiç alışamadım çok uykum var canım ya.. oğluşun sağlıkla doğsun inşallah galiba bu sene erkek bebek senesi :) o hormon neyle alakalıymış neden yükselirmiş
inşallah canım benimamin canım sağolasın.ferittin , demir bağlama enzimidir. normalde bir bayanda en yüksek 150 olur benimki 1400. yani vücudum biryerinde demir depoluyor ,nerde olduğuna bakacaklar sanırım.bebeğe bir zararı yok ama senin organlarını yorar dedi doktor.bakalım,inşallah kötü birşey değildir.
amin canım inşallah... Allah razı olsun herkestenDILEGI: @sevgi_16(özge) Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..amin İNŞALLAH....
2---polyanna23(leyla)-------- 9999-fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)-1674--OKUNDU
6---elalmami(lale)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--OKUNDU
Ay bi oğluş daha geliyor desene,oglanlarımıza kız bulamicaz bu sene hep erkek bebekgünaydın,sana iyi haftalar sevgi.nasılsınız? ben iyiyim çok şükür. cuma günü doktora gittim,bebeğim erkekmiş ve sağlıklıymış şükür.bebeğim iyi de benim ferittin denen hormonum çok yüksek.az önce onu araştırmaları için kan verip geldim...
Ay bi oğluş daha geliyor desene,oglanlarımıza kız bulamicaz bu sene hep erkek bebek