- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi The Calender
polikistik ower bende de war ama aşırı kilo tüylenme falan yok bendecnm polikistik over diye bi sorun var bu kıl meselesini ondan sordum deniz e. sivilcelenme kilo problemi adet düzensizliği fln var mı peki?
cnm daha erken ama belirti adeti gösteriyor yanlız hamişlik belirtiside olbilir tabi o yüzden gününü bekleyelim bakalım inşallah hamişsindir bu ay:)bu gün muhabbet baya koyulaşmış leyla abla sanırım bende iyi haber veremeyeceğim bu ay kasık ağrım var sabahtan beri adetime 2 gün var sabah ilk idrarla test yaptım negatif
düzenli adet olanlarda da görülebiliyormuş geçen gün okudum şaşırmıştım.......polikistik ower bende de war ama aşırı kilo tüylenme falan yok bende
ewet bende düzensizlik war ama balım sadece düzensizlik war yanidüzenli adet olanlarda da görülebiliyormuş geçen gün okudum şaşırmıştım.......
belirtilere hiç takılma cnm. benim hamilelik belirtim ishal hiç duymadım görmediminşaAllah canım ama belirtiler geliyorum diyor seninde güzel haberlerini okudum canım mutlu oldum duada unutmayalım birbirimizi sen hangi şehirdensin canım
kıyamam sana Allah verirse her türlü verir cnm kısmeti nasibi varsa hiçbişey engel olamaz.......bu hepimiz için geçerli tabi....ewet bende düzensizlik war ama balım sadece düzensizlik war yani
heh işte ona örnek benim. hiç şaşmazdüzenli adet olanlarda da görülebiliyormuş geçen gün okudum şaşırmıştım.......
cnm daha erken ama belirti adeti gösteriyor yanlız hamişlik belirtiside olbilir tabi o yüzden gününü bekleyelim bakalım inşallah hamişsindir bu ay:)
belirtilere hiç takılma cnm. benim hamilelik belirtim ishal hiç duymadım görmedimne göğüslerime bişey oldu ne midem bulandı ne tansiyonum düştü düşün artık en büyük belirti adet o yüzden belirtilere takılma ama oda işin tadı tuzu İstanbuldayım ben cnm
ewet canım Rabbim ol diyecek we gelecek melekler inşallahkıyamam sana Allah verirse her türlü verir cnm kısmeti nasibi varsa hiçbişey engel olamaz.......bu hepimiz için geçerli tabi....
görüşürüz cnm Allah kabul etsin....bende namaz kılıp mutfağa gireyim hanımlarr görüşmek üzere inşallah
cnm zayıf kişilerdede görülebiliyomuş diyelim 50 kilosun hamile kalabilmek için pko varsa yinede kilo vermen gerekiyoewet bende düzensizlik war ama balım sadece düzensizlik war yani
hayret bişey dimi ilginç gerçekten çünkü en belirgin özelliklerinden biri....heh işte ona örnek benim. hiç şaşmaz
görüşürüz cnm yine bekleriiizzzbende namaz kılıp mutfağa gireyim hanımlarr görüşmek üzere inşallah
doktorum ilk söylediğinde ama benim adetlerim düzenliii demiştimhayret bişey dimi ilginç gerçekten çünkü en belirgin özelliklerinden biri....
o nasıl doktormuş off yumurtalıklara bak mı dedidoktorum ilk söylediğinde ama benim adetlerim düzenliii demiştimdoktor senin gibi pko hastalarında düzensizlik olmuyo demişti. hatta ilk muayene ederken offf yumurtalıklara bak ne kadar güzeller demişti
kız bir çarpsaydın suratına nazarın değecek diyedoktorum ilk söylediğinde ama benim adetlerim düzenliii demiştimdoktor senin gibi pko hastalarında düzensizlik olmuyo demişti. hatta ilk muayene ederken offf yumurtalıklara bak ne kadar güzeller demişti
Hiç dr a gitmedim canım ben kadın doğumcuyaohh afiyet olsun löp löp et olsun
doktor kontrolündeysen bi problem yok cnm
aynen öyleo nasıl doktormuş off yumurtalıklara bak mı dedi