- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #9.621
iyiyiz çok şükür kuzum ....kalçamın her tarafı ağrıyor iğnelerden onun dışında sıkıntı yok hamd olsun.....sen ne yaptın,varmı değişiklik?iyiyim canımm sen nasılsın bebiş nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz çok şükür kuzum ....kalçamın her tarafı ağrıyor iğnelerden onun dışında sıkıntı yok hamd olsun.....sen ne yaptın,varmı değişiklik?iyiyim canımm sen nasılsın bebiş nasıl
geçicek inş kısa zamanda canım bi deişiklik yok canm ne oldun klomene başladım dün işte baklaımiyiyiz çok şükür kuzum ....kalçamın her tarafı ağrıyor iğnelerden onun dışında sıkıntı yok hamd olsun.....sen ne yaptın,varmı değişiklik?
hadi hayırlısı temizlendinmi yani?geçicek inş kısa zamanda canım bi deişiklik yok canm ne oldun klomene başladım dün işte baklaım
yok canım bugun temizlenicem inşallahhadi hayırlısı temizlendinmi yani?
hadi hayırlısı 9 ay olmazsın İNŞALLAH.....yok canım bugun temizlenicem inşallah
bende iyiyim cnm çok şükür yaramaz bir durum yok.....ama tabi korkular bitmiyor RABBİM yardımcımız olsun.....ah anne gibi yar olmaz valla kayınvalidem gelecek 20 güne kara kara düşünüyorum artık bu halimlede acımaz kıçını kaldırmaz eminim görümcemle geliyor ama onlara ayrıca bakıcı lazım anlayacağın 1 ay kalacaklar napacam bilmiyorum aklıma geldikçe sinir oluyorum....
AMİN CNM İNŞALLAH ......Aynen de öyle olur beni şaşırtacağını sanmam......ciddi misin,halini bildikleri halde hem hizmet bekleyip hem de 1 ay mı kalacaklar? ne diyeyim ALLAH hidayet versin,sana da güzel ALLAH ım sabır ve güç versin canım
hayırlısıyla inşallah canımhadi hayırlısı 9 ay olmazsın İNŞALLAH.....
canım benim bi arkadaşım gebeliğinde idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 40 şişe serum yedi belki sanada verirse dr daha çabuk atarsın.. Oğluş gelio hee hadi hayırlı olsunnnIyi hafta sonları kızlar. Benim daha yaşayacak çok şeyiM var galibaa.ileri derecede enfeksiyon olmuş idrar yollarimda çok kasik agrilarim var.neyse ilaçla geçer inş. Doktorum mide bulantısı hapı vermişti 1 hafta onu içerken çok iyiydim ama dün bitti ve ben yine kusmaya başladım. Okadar kötü oldum ki bayginlik gecirmisim acile gittik serum verdiler.Allahım ne zaman hamileligimin tadını cikaracagim bu arada benim kızın pipisi olmuş erkek bebisimiz olucakmis.
Canımm Rabbim yardımcın olsun ne diyim inşallah anlayış gösterirlerde çok kalmazlar yada bi işin ucundan tutarlarda hizmet beklmezlerbende iyiyim cnm çok şükür yaramaz bir durum yok.....ama tabi korkular bitmiyor RABBİM yardımcımız olsun.....ah anne gibi yar olmaz valla kayınvalidem gelecek 20 güne kara kara düşünüyorum artık bu halimlede acımaz kıçını kaldırmaz eminim görümcemle geliyor ama onlara ayrıca bakıcı lazım anlayacağın 1 ay kalacaklar napacam bilmiyorum aklıma geldikçe sinir oluyorum....
cnm benim hakkına hayırlısı olsun RABBİM acil şifalar versin ....çalışmalara başladığın ay hamiş kalırsın İNŞALLAH....günaydın bu arada bende ctesi kontroldeydim.. anormal bi durum yok dedi dr iç kanama 5,5 cmden 4 cme düşmüş dahada küçülür dedi 8 ay sonrasına randevu verdi bu süre içinde sakın hamile kalayım deme dedi rahim hazır değilmiş henüz
inşallah canım amincnm benim hakkına hayırlısı olsun RABBİM acil şifalar versin ....çalışmalara başladığın ay hamiş kalırsın İNŞALLAH....
Teşekkür ederim canım. Evet idrar tahlilinde çıktı enfeksiyon.fitil verdi 7gun kullanacagim bide suda eritmeli antibiyotik verdi 1kullanimlik .ffitil 3 tane kaldı ama hala belirtiler devam ediyor.MAŞALLAH oğlumuza hoşgelmiş sefa gelmiş......zor geçen hamileliklerde ALLAH kolaylık versin sabret kuzum azalır az kaldı......bu arada idrar yolunda enfeksiyon tahlille mi çıktı benim akıntım krem doktor 10 gün sonraya idrar tahlili istedi oğlumda kum dökmüştüm İNŞALLAH bunda öyle bir sorun yaşamam sanada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ilaç kullanaabilecekmisin peki?
Cnm ya geçmiş olsun hamile olmadan yaşamıştım yanma oluyorsa zor tabi ama ilaç kullanacaksın İNŞALLAH çabucak geçer bol su iç cnm.....Teşekkür ederim canım. Evet idrar tahlilinde çıktı enfeksiyon.fitil verdi 7gun kullanacagim bide suda eritmeli antibiyotik verdi 1kullanimlik .ffitil 3 tane kaldı ama hala belirtiler devam ediyor.
Teşekkür ederim tatlım 1 şişe serum banada verdi.ilaclari kullan geçmezse başka tedavi uygulayacagim dedi.kdedi.kendim için değilde bebeğim için korkuyorum. Rabbim korusun inş onu.canım benim bi arkadaşım gebeliğinde idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 40 şişe serum yedi belki sanada verirse dr daha çabuk atarsın.. Oğluş gelio hee hadi hayırlı olsunnn
Canımm Rabbim yardımcın olsun ne diyim inşallah anlayış gösterirlerde çok kalmazlar yada bi işin ucundan tutarlarda hizmet beklmezler
canım çok geçmiş olsun suyu cok tüketTeşekkür ederim canım. Evet idrar tahlilinde çıktı enfeksiyon.fitil verdi 7gun kullanacagim bide suda eritmeli antibiyotik verdi 1kullanimlik .ffitil 3 tane kaldı ama hala belirtiler devam ediyor.
Zaten hayat döngum şu iç ve VC ye git oldu.yoldu.yanma var zonklama var kasık agrilarim var.ins ilaç bitmeden geçer. Bu arada ben duayı okuyamiyorum.sürekli vcye gitmekten abdest TutamıyorumCnm ya geçmiş olsun hamile olmadan yaşamıştım yanma oluyorsa zor tabi ama ilaç kullanacaksın İNŞALLAH çabucak geçer bol su iç cnm.....
cnm sen iyi ol da paylaşırız aramızda duayı.........ilaç etkisini gösterir hemen cnm......Zaten hayat döngum şu iç ve VC ye git oldu.yoldu.yanma var zonklama var kasık agrilarim var.ins ilaç bitmeden geçer. Bu arada ben duayı okuyamiyorum.sürekli vcye gitmekten abdest Tutamıyorum