- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #9.581
canım zaten testin gününü doktor belirliyo ama stres yapmıyorum ya herkes cok stres yapıosun dioda bana öle gelmio hayırlısı yanı ne diyim daha zamanı war demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne kadarlık evlisin?canım zaten testin gününü doktor belirliyo ama stres yapmıyorum ya herkes cok stres yapıosun dioda bana öle gelmio hayırlısı yanı ne diyim daha zamanı war demekki
CANIM daha yenisin yaşında küçük Rabbim tez zamandan gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.. cümlemize1 bucuk yıl oldu sayılır işte canım 16 ay oldu
inşallahh canımmCANIM daha yenisin yaşında küçük Rabbim tez zamandan gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.. cümlemize
bu ayda olmadı ne yazıkkı test yaptık dün sonuç negatif ilaçları bırakıyorum bugun yarın adet olurum heralde
naptın elif cnm varmı gelişme?hayırlı cumalar herkese
saolasın canım benim Allah razı olsun inşallah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin siz hamileler cok dua edin bizeGüzel ALLAH ım tez vakitte sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.hamilelerin duası tutar deler,ben hepinize dua ediyorum. ALLAH ım hayırlısıyla biranönce versin bebeklerinizi kucağınıza inşallah.
bu arada ben okudum 1250 adet. ALLAH ım kabul etsin
GÜNAYDIN KUZUM ŞU TESBİHATI YAZSANA BİR DAHA....saolasın canım benim Allah razı olsun inşallah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin siz hamileler cok dua edin bize
canım belirti warmı naptınhayırlı cumalar herkese
günaydın tatlımmm 1000 lailaheillallah 1000 estağfirullah el azim 1000 salavatGÜNAYDIN KUZUM ŞU TESBİHATI YAZSANA BİR DAHA....
Sanki daha fazlydı bu kadarmıydı ......günaydın tatlımmm 1000 lailaheillallah 1000 estağfirullah el azim 1000 salavat
valla az geldi:))))))tmm kuzum RABBİM kbul etsin İNŞALLAH......az mı geldi bu kadardı ama ben bide 1000 tane Allahu ekber cekıyorum