- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #9.561
saat 2 de canım işe geri dönmeyeceğimm haber werrm whatsaptansaat kaçta kuzum haber ver bize mutlaka .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saat 2 de canım işe geri dönmeyeceğimm haber werrm whatsaptansaat kaçta kuzum haber ver bize mutlaka .....
inşallah canım benimmhayırlı haberlerle gel inşallah canım..
Günaydın, çok şükür iyiyim ben soğuk hava ve karla boğuşuyoruz bu gunlerde
kıslar ben cıkıyorum hastaneye gitcem hepinizi öpüyorumm
benim bi arkadaşım çok ağır gebelik geçirmişti kan geliodu artık kusmaktan ama kullandığı ilaçlar vardı sana vermiyomu dr bulantı ilacı filan.. Allah yardumcın olsun..evet tüm ülke karla kaplı adeta, ALLAH ım yardımcımız olsun.bende durumlar aynı.çok bulantım var ve ilaç alamıyorum bunun için.uyku yapıyor,çalışmam zor oluyor
canım hayırlı haberlerle gel inşallah..kıslar ben cıkıyorum hastaneye gitcem hepinizi öpüyorumm
benim bi arkadaşım çok ağır gebelik geçirmişti kan geliodu artık kusmaktan ama kullandığı ilaçlar vardı sana vermiyomu dr bulantı ilacı filan.. Allah yardumcın olsun..
canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
hmm anladım canım Rabbim yardımcın olsun devlettemi çalışıyosun?verdi canım bulantı ilacı ama o da aşırı uyku yapıyor. eee bende çalışıyorum,içince gözlerimi bile açamıyorum,çalışamıyorum.bende akşam içiyorum ancak
merhaba canım çok şükür sen nasılsın?merhabalar hanımlar nasılsınız?
Allah iyilik versin canım bende iyiyim şükür bat 20 şubat bu gün çok az açık pembe leke gördüm sabah göbek egzersizi yaparken zorladım kendimi ondan olabilirmi acaba?hmm anladım canım Rabbim yardımcın olsun devlettemi çalışıyosun?
merhaba canım çok şükür sen nasılsın?
canım yeni gördüm mesajını dün çok yoğundum pembe leke devam ediyomu adet işaretimi acaba bilemedim kiAllah iyilik versin canım bende iyiyim şükür bat 20 şubat bu gün çok az açık pembe leke gördüm sabah göbek egzersizi yaparken zorladım kendimi ondan olabilirmi acaba?
günaydın canım nasılsın haberler nasıl dr muayenen nasıl geçti?günaydın arkadaşlarrrr
Canım rabbimden hayırlısı inşallah..bu ayda olmadı ne yazıkkı test yaptık dün sonuç negatif ilaçları bırakıyorum bugun yarın adet olurum heralde
devam etmedi canım bakalım adet günüm yarın olacağım ama karın şişliğide başladıcanım yeni gördüm mesajını dün çok yoğundum pembe leke devam ediyomu adet işaretimi acaba bilemedim ki
canım kendini rahat bırak biraz üzülmek yok sanki sen benden daha çok stres yapıyorsun gibi hissediyorum kendimize bir söz verelim bir daha sakın adetimiz 3 gün geçmeden test yapmayalımbu ayda olmadı ne yazıkkı test yaptık dün sonuç negatif ilaçları bırakıyorum bugun yarın adet olurum heralde