- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #9.521
nasılsın cnm ?amin Allah razı olsun canım inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın cnm ?amin Allah razı olsun canım inşaallah
günaydın nasılsın ezel belirti varmı?günaydın herkeseeeee
ay ne güzel leyla abla özeniyorum sana bizde hamile olalımda uyuyalımgünaydın hepimize artık sabahları geç uyanmaya başladım iymi kötümü bilemedim:)))
sen nasılsın ayşegülcüm daha iyimisin?bebeş nasıl?günaydın hatunlar,nasılsınız? yasuyasu,ezeleren inşallah tez vakitte sizlerden de güzel haberler alırız. ALLAH ım dualarımızı kabul etsin
Yok annem sadece100 gram aldım:))))yemekten yana iştahsızım ve 2 gündür kalkamıyorum.....cnm benim sende yaŞayacaksın İNŞALLAH.....RANDEVUNU ALDINMI HSG İÇİN?ay ne güzel leyla abla özeniyorum sana bizde hamile olalımda uyuyalım
yemek yiyebiliyormusun biraz biraz
RENK NEYE DÖNDÜ KUZUM:)günaydın canımcımm dün akıntımın rengi dönmeye başladı hafif sen nasılsın warmı belirti randewu aldnmı
zorla kendini canım biraz güçsüz kalma aldım canım betatomdan 28 şubat cumartesi sabah 10 daYok annem sadece100 gram aldım:))))yemekten yana iştahsızım ve 2 gündür kalkamıyorum.....cnm benim sende yaŞayacaksın İNŞALLAH.....RANDEVUNU ALDINMI HSG İÇİN?
bende sivilce çıktı göğüslerim dolgunlaşmaya başladı adet geliyorum diyorgünaydın canımcımm dün akıntımın rengi dönmeye başladı hafif sen nasılsın warmı belirti randewu aldnmı
Umarım gerek kalmaz ,ama olursada ilk 5 ay için hamilelik gerçekleşir deniyor.....gerçi bende olmadı ama malum sebepler işte bu arada benim önemsemediğim miyom ne işler açtı başıma kanama ondanmış ağrılarımda......o yüzden tertemiz hazırlanılacak hamişliğe....zorla kendini canım biraz güçsüz kalma aldım canım betatomdan 28 şubat cumartesi sabah 10 da
inşaALLAH canım benim bende aynen böyle düşünüyorum bu arada havuç suyu içmekten bıktı adam:)Umarım gerek kalmaz ,ama olursada ilk 5 ay için hamilelik gerçekleşir deniyor.....gerçi bende olmadı ama malum sebepler işte bu arada benim önemsemediğim miyom ne işler açtı başıma kanama ondanmış ağrılarımda......o yüzden tertemiz hazırlanılacak hamişliğe....
nekadardır içiyor cnm ?inşaALLAH canım benim bende aynen böyle düşünüyorum bu arada havuç suyu içmekten bıktı adam:)
hafif kahve olduRENK NEYE DÖNDÜ KUZUM:)
adet öncesi olurmuydu bu durum sende canımhafif kahve oldu
benim adet bitimi başladık ay sonuna kadar içti o ayda ALLAHa şükür hamilelik oldu....sen hatırlıyormusun ne zaman başladığımızı?
hadi yavrum ya senden güzel haberler gelecek İNŞALLAH....hafif kahve oldu
bilmezmiyim canımm tarih hatırlayabiliyormusun ben kabaca marta kadar 3 ay olur diye hesab etmiştimbenim adet bitimi başladık ay sonuna kadar içti o ayda ALLAHa şükür hamilelik oldu....