- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #9.501
MERHABA CNM...merhaba kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABA CNM...merhaba kızlar
ama yine olumsuz düşünceler başladı sanırım olmadı yineen iyisi cnm benim bakalım hayırlısı olsun İNŞALLAH.....
canım aynı durumdayım şu an bat 20 şubat sivilceler baş gösterdi kırmızlar ben geliyorum diye bağırıyorama yine olumsuz düşünceler başladı sanırım olmadı yine
benimde 19 şubat bu ay herşeyimiz benzio bende hiçbi belirti yok ama olcam gibi hissediyorumcanım aynı durumdayım şu an bat 20 şubat sivilceler baş gösterdi kırmızlar ben geliyorum diye bağırıyor
inşaAllah hislerimiz bizi yanıltır ne diiyim çok dua edelimbenimde 19 şubat bu ay herşeyimiz benzio bende hiçbi belirti yok ama olcam gibi hissediyorum
inşallah canımmm inşallahhh çarşamba günü gidicem ben testeinşaAllah hislerimiz bizi yanıltır ne diiyim çok dua edelim
ALLAH kabul etsin cnm...İNŞALLAH bu ay tüm isteyenlere sürpriz yapar minikler:)inşaAllah hislerimiz bizi yanıltır ne diiyim çok dua edelim
umutsuzluk bendede çoktu ama hiç belli olmuyor işte:)inşallah canımmm inşallahhh çarşamba günü gidicem ben teste
öyle tabi kuzum hayırlısı ya ne diim artık önceki aylarda oldugu kadar fazla üzülmüyorum nedense bi zamanı war elbetumutsuzluk bendede çoktu ama hiç belli olmuyor işte:)
öyle cnm benim elbette vakti var tez ve hayırlısı olsun İNŞALLAH....öyle tabi kuzum hayırlısı ya ne diim artık önceki aylarda oldugu kadar fazla üzülmüyorum nedense bi zamanı war elbet
aminn canımmm inşallahhhgünaydın hatunlar,nasılsınız? yasuyasu,ezeleren inşallah tez vakitte sizlerden de güzel haberler alırız. ALLAH ım dualarımızı kabul etsin
amin Allah razı olsun canım inşaallahgünaydın hatunlar,nasılsınız? yasuyasu,ezeleren inşallah tez vakitte sizlerden de güzel haberler alırız. ALLAH ım dualarımızı kabul etsin
tmm cnm sağolasın bende tam 400 kalmıştı 100 daha okuyayım bana ekliyeyim diğerlerine yardım ederim bende.....Leylacım ben 300 daha okudum istersen okumayan birinden eksiltebilirsin