- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi The Calender
- #9.461
tamam arkadaşım.549 kaldı diye okudumda defne de.bende kendime okuyayım o zamancanımm aman dikkat et hiç bişe yapma oturr bu arada elifi bitrdik biz sana başladık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam arkadaşım.549 kaldı diye okudumda defne de.bende kendime okuyayım o zamancanımm aman dikkat et hiç bişe yapma oturr bu arada elifi bitrdik biz sana başladık :)
çok güldüm valla benim ağrı eşiğim yok yani ağrı bana göre başkalarından daha farklı kız hissetmiyomuyum ne:))))))leyloşda ağrısız sistem yaptırdı radyatomda bende betatoma gidiyorum inşaallah aldım randevuyu 500 tl dedi
cnm benim ALLAHım kabul etsin İNŞALLAH.....bende bu akşam temizlencem gece ayşegül için okuyacağım inşallah
CNM GEÇMİŞ OLSUN AMA ZATEN YOKMUYDU SENDE LEKELENME:?YANİ DAHA ÖNCE GİTMEMİŞMİYDİN DOKTORA....merhaba kızlar,ben şimdi doktordan geldim.lekelenmem olduğu için gitmiştim.düşük riskim varmış,kendimi hiç yormamam,dikkatli olmam gerekiyormuş.oturarak çalıştığım için rapor vermedi ama oturmakdan başka iş yapma,yorulma dedi.ALLAH ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklıymış.ben elif için bu akşamda okurum çok bulantım olmazsa
ANNEM ELİF BİTTİ SENDE SIRA:)tamam arkadaşım.549 kaldı diye okudumda defne de.bende kendime okuyayım o zaman
sağol kuzum benim dillerine sağlık.....ekliyorum hemen...leylaaaaaa okudum bennn
Allah kabul etsin inşallahsağol kuzum benim dillerine sağlık.....ekliyorum hemen...
AMİNNNNNNNN..........yarın haftasonu iyi dinlenmeler....Allah kabul etsin inşallah
ahh ahh iki günde misafirim warAMİNNNNNNNN..........yarın haftasonu iyi dinlenmeler....
kim geliyo kuzum:)ahh ahh iki günde misafirim war
MAŞALLAH KIZ EZELTOŞŞleylaaaaaa okudum bennn
cnm ya çalışan için çok zor valla misafir....yarın arkadaşlar pazar günüde abimler kuzum
kıyamam dinlenmek istiyor beden işte....benimde bu akşam var misafirim dün işten geldim hiç oturmadan direkt yattım
aynen canım gerçekten çalışırken çok zor hadi bu akşam cuma diye alayım dedim bendekıyamam dinlenmek istiyor beden işte....
Canim belki kişiden kişiye değişir ağrı meselesi ama ben tek başıma gittim ve normal adet ağrısı gibi bi ağrı yaşadım oda en fazla 3 saniye sürdü.doktor 20 dk dinlen dedi ben kalkıp eve geldim.yani bende tikaniklik yoktu belki oyüzden ağrı olmadı. Ama okadar para verilipte cektirmeye değmez bence.tabi bu benim fikrimnasıl yaptın canım ya nasıl dayandın ya aslında başıma ne geleceğini bende bilmiyorum sen geçtin bu yoldan normal vajinal muayeneden çok çok başka bir şeymi?