Meleğinin Misssss kokusunu içine çekmek isteyen Anne adayları ve aday adayları.................

günaydınnn günaydınn kendime güzel mama tabağı hazırladımm yiycemm sonraa temizlik yapcamm ve dr yoluu malum 15 gün temizliğe ara vercem :KK70:

heee yaaaa bi doğsunlarrr poposuna poposuna vurcamm sıpanın :KK70:
ben kendimde olmam sezeryan oluncada eşim vuracak bende uyanınca :))))bu arada jeli kullanan kızçeler unutmayın ilk ayda kalan çok nadir genelde ikinci ayda geliyor bu melekler ona göre pes etmek yok:)))ben her nekadar jele bağlasamda çatlatma yı kaçırmıştım kuzular hatırlatayım.......

ben kendimde olmam sezeryan oluncada eşim vuracak bende uyanınca :))))bu arada jeli kullanan kızçeler unutmayın ilk ayda kalan çok nadir genelde ikinci ayda geliyor bu melekler ona göre pes etmek yok:)))ben her nekadar jele bağlasamda çatlatma yı kaçırmıştım kuzular hatırlatayım.......
ehehehhe olsunn gelsinn bu ayy gelsinn sonra 3 ayy molaaa amelyat olur herhalde bennmmm eşşek :KK70:

ehehehhe olsunn gelsinn bu ayy gelsinn sonra 3 ayy molaaa amelyat olur herhalde bennmmm eşşek :KK70:
:KK70::KK70:cnm çok yaşa ya..........ben sana bişey anlatayım gül biraz geçen eşimin ameliyat olduğunu bilen bir halası var beni aramış göz aydını ediyor ama diyorki hani şu kadına gitmiştin ya diyor göbeğimi çektirmiştim ya işte o kadın işe yaradı demekki diyor...içimden dedim nasıl olursa olsun benden bilin keyfiniz bilir.....

X