- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi The Calender
iyiyim cnm Allah a şükür. dün tahliller için kan verdim. doktor sağolsun sadece doktorumu sordu o kadarcnm sağol hoşgeldin sen nasılsın?
İyiyim canım özledim ben seni ilk seninle sohbet ettik ya :)cnm naptın nasılsın?
hadi inşallah cnm herşey yoluna giriyor tabi....iyiyim cnm Allah a şükür. dün tahliller için kan verdim. doktor sağolsun sadece doktorumu sordu o kadar
sonuçlar 1 hafta 10 güne çıkarmış. eşim ürolojiye gidecek onun tahlilleri orda yapılcakmış. kanamam da bittibazı testler belli oldu prolaktinim 1 e düşmüş ohh dostinextende kurtulduk yarın doktoruma gitcem. patoloji raporuda çıktı dün gittiğim doktora gösterdim. bu rapor gebelik olup düştüğünü gösteriyo dedi. bi anormallik yok yani bide babamın annemin yanına gittimi kafa dağıtmaya hepten iyi olurum gibi gibi
cnm benim yine sohbet edelimİyiyim canım özledim ben seni ilk seninle sohbet ettik ya :)
valla canım dusuk yapmadan oncekı belırtılerım var bulantı kusma degılde ıdrarda koyulasma kokması goguslerımın agrması bel agrımın olması yarın aıle hekımıne goruncem bakalım hakkımzda hayırlısı olsunsenin çok daha yeni imiş inşallah adet görmeden hamile kalanlardan olursun sende :)
o zaman erken test diye bir şey yok gibi teşekkürler2 test aldım biri fortest diye bir marka ilişkiden 1 hafta sonra bile pozitif diyordu. Diğerinin markasını unuttum ama adete 1 hafta kalaydı. Ama pek güvenilir değil diyorlar gecikme yoksa
benimki valla taktı bir doktora ona gidip duruyor ayar ediyor beni bizimkinin amcasının da baya uzun süre çocuğu olmamış bizimkisi de tek çocuk valla ben napacağımı şaşırdım resmen bak kendiliğinden kürlerini yapar içer çocuk da çok istiyor ama doktor dedi ya doğal yolla olur onu bekliyor beyfendi 1 buçuk senedir bekliyoruz iştecnmbizim sperm tesitine baktı ve eşime dönüp %5 çocuk sahibi olabilirsin bu değerle dedi sonrasında genetikmi değilmi ,bazı bünyeler spermleri iltihap gibi görür ve yok eder dedi kan ve idrar testi istedi hormonlara ve iltihapa bakılacak dedi muayene yapıp hafif sağda varikosel var dedi sonuçları alınca ultrasondada bakıp size tedavi yöntemini söyleyebilirim dedi bence bu yazdıklarımı eşine okut cnm ,ailede varmı çocuğu olmayan dedi......anlayacağın çok ilgiliydi eşime kalsa önceki o uyuz doktora gidecektik ama ısrarla int bulduğum övgüyle bahsedilen bu doktora götürdüm inadımla.......sonuç elbette bilinmez ama rabbim iyi insanları çıkarsın karşımıza inşallah.....
hayırlı haberler ile gelirsin inşallah canımvalla canım dusuk yapmadan oncekı belırtılerım var bulantı kusma degılde ıdrarda koyulasma kokması goguslerımın agrması bel agrımın olması yarın aıle hekımıne goruncem bakalım hakkımzda hayırlısı olsun
kötü bişey olmasında çıkar gelir bi ara. belkim hatun gocasıynan keyif yapıyo ne karıştırıyonuz ortalığı kızbitli bu hazal nerelerde sence ezelle ben kara kara düşünüyoz:)
aynen cnm çözüm araması güzel tabi inşallah sonuç olumlu olur?benimki valla taktı bir doktora ona gidip duruyor ayar ediyor beni bizimkinin amcasının da baya uzun süre çocuğu olmamış bizimkisi de tek çocuk valla ben napacağımı şaşırdım resmen bak kendiliğinden kürlerini yapar içer çocuk da çok istiyor ama doktor dedi ya doğal yolla olur onu bekliyor beyfendi 1 buçuk senedir bekliyoruz iştesizin doktor harbi iyi bakmış o zaman
amınnnn ınssshayırlı haberler ile gelirsin inşallah canım
inşallah cnm benim uyuzu özledik yaaaa kocasıni gördü yeter artık bizi de görsün:)kötü bişey olmasında çıkar gelir bi ara. belkim hatun gocasıynan keyif yapıyo ne karıştırıyonuz ortalığı kız
benden de etkilendin sen neyse bak ben düzeldim sen de iyi ol bakalım cumaya herşey belli olur inşallah güzel haberi verirsin bize.......değilsede en azından çözümüne bakılır cnm benim:)walla canımm çok sıkılıo yaa
Ben kontrole gidecegim günü iple cekerdim. Onu görücem diye sabaha kadar uyuyamazdim. ama her defasinda yuzünü elleri ve ayaklariyla kapatirdi :)[/QUOTE][QUOrikanadi, post: 36544709, member: 525112"]Merhaba arkadaşlar.... Bu aşlığı görünce içimdeki bebeğime olan özlemim canlandı tekrar içimde... Öyle sabırsızım ki hep siyah beyaz gördüğüm halde onu öyle özlüyorum ki bir an önce o mis kokusunu içime çekmek istiyorummmm...