- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- Konu Sahibi The Calender
- #8.461
bilgisayardan mı giriyon yavrum telfondan mı ?elif bana bişey söyleyin.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisayardan mı giriyon yavrum telfondan mı ?elif bana bişey söyleyin.....
olduu olduuu rabbimin izniyleee olduu inşallahhh rabbim büyük gelmiştir kızımızzzbelli belirsiz ikinci çizgi
öldüm ağlamaktan doğrudur değilmineee diyosun sen yaaa hadii yarabbim inşallahh vardırrr meleğimizzzz inşallahh kocana söyle erken gebelik testi alsın gelsin yada haatahane yyakınsaa bi koşşşu git gell hadii leylamm çokk dua ettim tesbih çekiyodumm Allahımm inşallah meleğin gelmiştriiii
bilgisayardan ama bilgisayara nasıl yükleyeceğim cnm....bilgisayardan mı giriyon yavrum telfondan mı ?
ayyy inşallahh meleğimm inşallahh rabim büyük gelmiştir kuzumuz allahın izniylennn namazı nasıl kıldığımı bilemedimayyy dr gitsennöldüm ağlamaktan doğrudur değilmi
cnm benim İNŞALLAH SENDE HAMİLESİNDİRayyy inşallahh meleğimm inşallahh rabim büyük gelmiştir kuzumuz allahın izniylennn namazı nasıl kıldığımı bilemedimayyy dr gitsenn
bak pc den hiç yüklemedim dur bi sorayım bilenlerebilgisayardan ama bilgisayara nasıl yükleyeceğim cnm....
CNM ŞİMDİ GİDEYİM AMA HAFTASONU GİRİYO DİYE PAZARTESİ VERMEZLER DİMİ SONUCU....ayyy inşallahh meleğimm inşallahh rabim büyük gelmiştir kuzumuz allahın izniylennn namazı nasıl kıldığımı bilemedimayyy dr gitsenn
o telefondan eklesin görimm ayyy inşallahhh yaaa çok sevindim kendim hamiş olmuş gibi yaaa hastahaneye kana gitttEZELİN TELİ VAR VATSAPTAN ATTIM HAMİLESİN DİYO
hastahane acilde verir kızz hemen haftasonu felan ne alaka internetten öğrenirsin sonucunuCNM ŞİMDİ GİDEYİM AMA HAFTASONU GİRİYO DİYE PAZARTESİ VERMEZLER DİMİ SONUCU....
TMM SOR MUTLAKAbak pc den hiç yüklemedim dur bi sorayım bilenlere
ben zannetmiyorum adet olcamda senn oldun yaa artık bakalım çok iyi olduu bu haberr haaa missss kocişi ara hemnecik gelsincnm benim İNŞALLAH SENDE HAMİLESİNDİR
kız burdakiler uyuz int sitesi bile yok bikez sölemiştim....hastahane acilde verir kızz hemen haftasonu felan ne alaka internetten öğrenirsin sonucunu
kociş götürsün beni:)ben zannetmiyorum adet olcamda senn oldun yaa artık bakalım çok iyi olduu bu haberr haaa missss kocişi ara hemnecik gelsin
öle deme gülüm hala sancım var eğer hamişsem bu sncı niye belkide seninde böyledir...ben zannetmiyorum adet olcamda senn oldun yaa artık bakalım çok iyi olduu bu haberr haaa missss kocişi ara hemnecik gelsin
evettt götürsünn hemencik götürsünnnkociş götürsün beni:)
hemenn koşş dr gittt bişi varsa ilaç başlar ne bilim progestan verir önlem amaçlı gözünü seviyim git kocan gelsin git özel hastahaneyee amann devlet sürüntüsüden iyidirrröle deme gülüm hala sancım var eğer hamişsem bu sncı niye belkide seninde böyledir...
kuzum ben telden bilgisayara yüklemeyi bilmiyorum...kızzz heycandan kör olmuşum bende cevapla yazdığımız butonun yanında dosya ekle var oradan yüklüyozzz