- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #8.261
inşallahh canımm benimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm medipolde 3 kez yaptırdı ilkinde 250 idi sonra 160 yapmışlar cnmThe Calender canım merhaba, hatırladığım kadarıyla sen istanbuldaydın ve eşin spermiogram testi yaptırmıştı. Nerde ve ne kadara yaptırdınız bilgi verebilirmisin acaba? Eşimde yaptırmaya karar verdi hala hamilelik olmayınca
cnm medipolde 3 kez yaptırdı ilkinde 250 idi sonra 160 yapmışlar cnm
yok kuzum yaa zannetmem ne bilimm yoktur yanii beta hcg düşüyo iştee daha sfırlanmadı demekki bu ayda olmadıı kısmettttkuzum hamiş olmayasın sen 3.3 pek normal bir değer değil:)
Ne kadar olmuştu kiyok kuzum yaa zannetmem ne bilimm yoktur yanii beta hcg düşüyo iştee daha sfırlanmadı demekki bu ayda olmadıı kısmetttt
24 aralıkta iğne oldum ben 4 ocakta test yaptırdım işte 3.3 negatifffNe kadar olmuştu ki
Canım en erken ilişkiden 14 gün sonra çıkar. Ayrıca 0.01 negatiftir tamam ama 3.3 pek negatif değil gibi. Deger daha 0 lanmadi galiba demişsin. Ne kadar oldu da sıfırlanmasin ki. Zaten 0 lanmasa tedaviye başlanmaz24 aralıkta iğne oldum ben 4 ocakta test yaptırdım işte 3.3 negatifff
yaa 10 günde ilacın iğnenin yani etkisi gçiyo diyolar o yüzden eşimde koştur koştur test yaptırdı yaa zatenn evet normaldee 15. 14. gün test yapılması gerekiyo ....Canım en erken ilişkiden 14 gün sonra çıkar. Ayrıca 0.01 negatiftir tamam ama 3.3 pek negatif değil gibi. Deger daha 0 lanmadi galiba demişsin. Ne kadar oldu da sıfırlanmasin ki. Zaten 0 lanmasa tedaviye başlanmaz
O zaman hemen üzme kendini 15.gün falan tekrarlarsınyaa 10 günde ilacın iğnenin yani etkisi gçiyo diyolar o yüzden eşimde koştur koştur test yaptırdı yaa zatenn evet normaldee 15. 14. gün test yapılması gerekiyo ....
tebriklerr canım sağlıklı bir şekilde kucagına alırsınn inşallaahhh
inşallahhhhh nasılsın canımmmSelam arkadaşlarım mutlu bir 2015 diliyorum hepinize
bu arada bebisimizin kalp atışını duyduk bugün çok şükür Rabbim e.ins kızlar sizde tadacaksiniz bu güzel duyguyu.
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
günaydınnnnnnnnnnnn