- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #8.281
iyiyimm tatlımm dün doktora gittim yine çatlamış dedi progestan werdi 15 gün kullanıcamGunaydinn yumos guzelii nsilsin bakalimm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyimm tatlımm dün doktora gittim yine çatlamış dedi progestan werdi 15 gün kullanıcamGunaydinn yumos guzelii nsilsin bakalimm.
ayy inşallahh tutar bende adet olup bittikten sonra rahim filmi çektiricem ama anestezili çeken yer bulamadım daha önce anestesisiz çektiren varmı acabaiyiyimm tatlımm dün doktora gittim yine çatlamış dedi progestan werdi 15 gün kullanıcam
sen bilmiyosun sanırım pazar kan testi yaptırdım 3.3 çıktı malesef bu ay olmadısen adet oldunmu ki belki olmayacaksın
bugün iğneden sonraki 13. gün ben 11. gün test yaptırmıştım cnmyoo biliyorum ama ciddiye almadım :) çünkü 3.3 negatif bi sonuç deil iğnenin kaçıncı günü bugün
tamm kuzu bizde seni öptükkkuzular eşim evde giremiyorum fazla geçmişi okuyamadım ama yarın gelirim öpüyorum hepinizi........
rica ederm cnm yok direk yaptırdı diye biliyorum cnm istanbuldaysan ali nejat eğilmez iyi bir doktor cnm istersen telini ve çalıştığı merkezi söyleyeyim,bizimki medipol diye tutturdu ben medipolü pek beğenmedim de.....oradada bir doktor var ama tam dayaklıktı valla.....süper bizde medipole gitmeyi düşünüyorduk.. önce doktora mı göründünüz? tavsiye edebileceğin doktor var mı? Bu arada çok teşekkürederim cevabın için:)
MAŞALLAH peteğime ALLAHım esirgesin arada bak bize haber ver kuzum.....Selam arkadaşlarım mutlu bir 2015 diliyorum hepinize
bu arada bebisimizin kalp atışını duyduk bugün çok şükür Rabbim e.ins kızlar sizde tadacaksiniz bu güzel duyguyu.
süper bir haber :)))))hadi artık gelsin bebişler.....iyiyimm tatlımm dün doktora gittim yine çatlamış dedi progestan werdi 15 gün kullanıcam
cnm naptın yokmu gelişme:)bugün iğneden sonraki 13. gün ben 11. gün test yaptırmıştım cnm
günaydınlar......ben geldim....
iyiyim cnm batı bekliyom sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:)günaydın canım,nasılsın?
iyiyim cnm sen nasılsın....eşimi işe gönderdim zarzor ay bunlar emekli olunca napacağız ALLAH eksikliklerini vermesin ama evde hasta koca çok zor:)))))hoşgeldinn leyloşumm nasılsın
iyiyim cnm batı bekliyom sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:)