- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi The Calender
- #8.241
zencefillimi evdede var yapayım cnm sağol....
evet zencefilli,hatta balın varsa şeker yerine bal koy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zencefillimi evdede var yapayım cnm sağol....
Walla bi tane var başvurmak için hesabımın aktifleşmesini bekliyorum. 8:30-18:30 arası 5 gün fiyat 1300-1500 arası günlük toparlamada var bebek 2 aylık. Bide burdan bi arkadaş ariyormus msj attım ama henüz cvp vermedi...yok gülüm ateş yok sadece beynim ağrıyor birde halsizim ama eşim kötüydü öksürük falan gitti doktora gelir birazdan.....öğretmen çocuğu olsa rahat olursun ben yarım gün düşünmüştüm haftasonu içinde iyi olur ....
çok iyi cnm evemi gideceksin peki:)Walla bi tane var başvurmak için hesabımın aktifleşmesini bekliyorum. 8:30-18:30 arası 5 gün fiyat 1300-1500 arası günlük toparlamada var bebek 2 aylık. Bide burdan bi arkadaş ariyormus msj attım ama henüz cvp vermedi...
Evet canım ben esenyurttayım onlarda esenyurttaymış inşallah kaçırmam yaaçok iyi cnm evemi gideceksin peki:)
hdi hayırlısı cnm iyi olur valla herşeyden önce kafa dağıtırsın:)Evet canım ben esenyurttayım onlarda esenyurttaymış inşallah kaçırmam yaa
Inşallah begenirler beni :) çocuk gelişimi mezunu değilim ben senin eşinde razı olur inşallah :)hdi hayırlısı cnm iyi olur valla herşeyden önce kafa dağıtırsın:)
ay evet İNŞALLAH ........çalışsam çok iyi olacak benim için valla.....Inşallah begenirler beni :) çocuk gelişimi mezunu değilim ben senin eşinde razı olur inşallah :)
Sen nerde oturuyorsun? Kendi çocuğunla beraber halledebilecek misin :)ay evet İNŞALLAH ........çalışsam çok iyi olacak benim için valla.....
başakşehirdeyim cnm benimki 16 yaşına giriyor teyzesiSen nerde oturuyorsun? Kendi çocuğunla beraber halledebilecek misin :)
Bu nasıl bi neşe şekerim :)kıslaaarrrrrrrrrrrrb
Hadi gönlüne göre olur inşallah. Yok şekerim yaw. Bizim bilgisayarı garantide kaybetmişler. Çarşamba günü gelcek inşallah :)çatlatma iğnemi oldumm bi keyifliyimm gelmişsin sende bitli düzeldimi bağlantı sorunumz
tebriklerr canım sağlıklı bir şekilde kucagına alırsınn inşallaahhh
kıyamamm limonluu ıhlamurr içç kuzummmçok hastayım eşim doktora gitti ondan kaptım grip offff başağrısı öldürecek beni
inşallah kuzum 15 ocakta test yapcam bakalım inş hayrlısıyla olmştr bu sefer bekliorz senide gel artıkk yaneeHadi gönlüne göre olur inşallah. Yok şekerim yaw. Bizim bilgisayarı garantide kaybetmişler. Çarşamba günü gelcek inşallah :)
kuzum hamiş olmayasın sen 3.3 pek normal bir değer değil:)günaydınnn kızlarrrr hepinizeee biz dün akşamm eşimin gazına gelip kan testi yaptırdıkk ve 3.3 negatif çıktı sonucumuzzz
hayırlı olsun kuzum İNŞALLAH yüzün güler bu sefer:)inşallah kuzum 15 ocakta test yapcam bakalım inş hayrlısıyla olmştr bu sefer bekliorz senide gel artıkk yanee