- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi The Calender
- #8.221
günaydın hatunlar,nasılsınız bugün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gebelik testimi?
evet canım,gebelik testi de sana yazdıklarım neden yok onu anlamadım. başkasının ettiği dua daha etkilidir derler ya doğruymuş,onu söylemiştim. bende aynı duaları sana ediyorum.inşallah tez vakitte hamile kalırsınız canlarımbu gebelik testimi?
yani hamişSin öylemi MAŞALLAH ALLAHım sağlıkla kucağına aldırsın amin bizede İNŞALLAH.....evet canım,gebelik testi de sana yazdıklarım neden yok onu anlamadım. başkasının ettiği dua daha etkilidir derler ya doğruymuş,onu söylemiştim. bende aynı duaları sana ediyorum.inşallah tez vakitte hamile kalırsınız canlarım
yani hamişSin öylemi MAŞALLAH ALLAHım sağlıkla kucağına aldırsın amin bizede İNŞALLAH.....
CNM NE ZAMAN GİDECEKSİN DOKTORA ,LİSTEYE EKLİYORUM HAMİŞ DİYE:)))))amin canım,teste bakarsan öyle de doktora gitmeden inanamıyorum yinede. güzel ALLAH ım tez vakitte sizede nasip eder inşallah
yarın gideceğim canım,yazarım doktordan gelir gelmezCNM NE ZAMAN GİDECEKSİN DOKTORA ,LİSTEYE EKLİYORUM HAMİŞ DİYE:)))))
CNM hadi hayırlısı İNŞALLAH tez zamanda sağlıkla olur......bebek bakmayı bende söledim eşime izin vermiyor emanet olmaz diyor ikna edemedim kafa dağılır iyi olur umarım senin için ....Kızlaaarr huu huuu
Kocişim bu ay denemeye karar verdi:)
Bende çalışmaya karar verdim bebek bakmayı düşünüyorum bide ygsye gircem inşallah :) özel bişey yapmıycaz olursa olur olmazsa acelemiz yok :)
Ben evlendigimizden beri burda kendimi sıkışmış gibi hissediyorum hiç sosyal olamadım o yüzden eşim ne istiyosan onu yap diyo garibim. Kendi evimizde olur evede giderim diye düşünüyorum. Ama bakıcı arayanların Allah yardımcısı olsun ne kadar pahalıymış yaa...CNM hadi hayırlısı İNŞALLAH tez zamanda sağlıkla olur......bebek bakmayı bende söledim eşime izin vermiyor emanet olmaz diyor ikna edemedim kafa dağılır iyi olur umarım senin için ....
gülüm dünde eşimle konuştum kafayı yiyeceğim dedim iş bakayım dedim sustu bakalım inşallah insafa gelirde okeyi verir.....istemiyorum diyordu kestirip atıyordu şimdi susuyor iyiye işaret....bakıcılık burada 900 ile 1500 arası orada nasıl bilmiyorumBen evlendigimizden beri burda kendimi sıkışmış gibi hissediyorum hiç sosyal olamadım o yüzden eşim ne istiyosan onu yap diyo garibim. Kendi evimizde olur evede giderim diye düşünüyorum. Ama bakıcı arayanların Allah yardımcısı olsun ne kadar pahalıymış yaa...
Geçmiş olsun ateşin varsa sende git doktora. Burdada öyle Allahtan bakıcı aramıyorum :)gülüm dünde eşimle konuştum kafayı yiyeceğim dedim iş bakayım dedim sustu bakalım inşallah insafa gelirde okeyi verir.....istemiyorum diyordu kestirip atıyordu şimdi susuyor iyiye işaret....bakıcılık burada 900 ile 1500 arası orada nasıl bilmiyorum
yok gülüm ateş yok sadece beynim ağrıyor birde halsizim ama eşim kötüydü öksürük falan gitti doktora gelir birazdan.....öğretmen çocuğu olsa rahat olursun ben yarım gün düşünmüştüm haftasonu içinde iyi olur ....Geçmiş olsun ateşin varsa sende git doktora. Burdada öyle Allahtan bakıcı aramıyorum :)
çok hastayım eşim doktora gitti ondan kaptım grip offff başağrısı öldürecek beni
zencefillimi evdede var yapayım cnm sağol....geçmiş olsun canım,ALLAH şifa versin.zencefilli çay iç terlemeye çalış bolbol iyi geliyor