- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #7.781
KUZUM GELİYOM BİR SAATE ACİL İŞ ÇIKTI.....geldimmmm burdayım sabahtan pc ye bişe oldu ya acılmadı teknisyen beyler yeni halledebildiler napıosunuz nasılsınız baalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KUZUM GELİYOM BİR SAATE ACİL İŞ ÇIKTI.....geldimmmm burdayım sabahtan pc ye bişe oldu ya acılmadı teknisyen beyler yeni halledebildiler napıosunuz nasılsınız baalım
bakalımmm heycanlaa bekliyorummm çokk güsel olmuş inşallahh herkesss yazarrrrrrhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hangi-yontemle-hamile-kaldiniz.781756/ buradan bakalım nolacak sonuç....
KUZU yine kaybolmuşsun....geldimmmm burdayım sabahtan pc ye bişe oldu ya acılmadı teknisyen beyler yeni halledebildiler napıosunuz nasılsınız baalım
cnm ya erken değilmi ama bende öyle oluyorum 1 hafta önceden bir tane pırtlar çikolata başlar neyse kuzu adet belirtileriyle aynı ama hamişlik rafa kalkmayacak ne olursa olsun jel var unutma gelecek ayaleyla abla benim adet belirtileri başladı bile bir paket bitter i bitirdim oturduğum yerden sivilcem çıkmış bir tanede
evet canım inşaAllah yumurta takibide yaptıracağım önümüzdeki aycnm ya erken değilmi ama bende öyle oluyorum 1 hafta önceden bir tane pırtlar çikolata başlar neyse kuzu adet belirtileriyle aynı ama hamişlik rafa kalkmayacak ne olursa olsun jel var unutma gelecek aya
gülüm dün yumurtlama gününmüydü adet döngün ve olduğun tarihi bir söle bakem leyla hesaplasın:))))The Calender ayyy kuzumm ne diycem dün gece ilişki oldu ama sol tarafım ilişki esnasında bişi parçalanmış gibi oldu resmen yandı gibi acaba nee çatladımıki yumurta anlamadım
eveeeeeet işte budur sonrada yumoş gününevet canım inşaAllah yumurta takibide yaptıracağım önümüzdeki ay
eveeeeeet işte budur sonrada yumoş günün
jel veeeee gelsin bebeleeeer
söyleme öyle dedim şükret nasibi varmış ki bu dünyada olmuşamiiiiiiiiiiiinn canım inşaAllah tüm isteyenlere
leyla abla bir tanıdığım plansız hamile kalmış geçen gün birlikteydik istemiyor ne diyor biliyormusun Allahım benden al yasuyasua :)ver
tövbe tövbe ALLAHım hidayet versin ALLAH vermiş ondan gelen baş göz üstüne tekrar tövbe ya....amiiiiiiiiiiiinn canım inşaAllah tüm isteyenlere
leyla abla bir tanıdığım plansız hamile kalmış geçen gün birlikteydik istemiyor ne diyor biliyormusun Allahım benden al yasuyasua :)ver
canımm bak cvap gelmiş çok basitmiş yüklemektövbe tövbe ALLAHım hidayet versin ALLAH vermiş ondan gelen baş göz üstüne tekrar tövbe ya....
gördüm cnm bende sorun var şu an ikide bir site giriş istiyor atıyor beni dışarı bende yazdım sorun bölümünecanımm bak cvap gelmiş çok basitmiş yüklemek
canımcım dün yumoşlar 20 mm di yaa çatlama iğneside vurulmuştum saat 1 de işte incir havuçsuyu yaptım bide her ihtimale karşı çatlamaz felan olurmu olur kist olmasın die alternatif yardım aldımgülüm dün yumurtlama gününmüydü adet döngün ve olduğun tarihi bir söle bakem leyla hesaplasın:))))
tmm peteğim kesin çatladı o zaman çatlama esnasında bıçak batar gibi bir his olurmuş ....seninkide tam zamanında çatlamış ama:))))))canımcım dün yumoşlar 20 mm di yaa çatlama iğneside vurulmuştum saat 1 de işte incir havuçsuyu yaptım bide her ihtimale karşı çatlamaz felan olurmu olur kist olmasın die alternatif yardım aldım
kız senin ilişki bugun deilmiydii çatlatma iğnesinden sonra benımde cok fena ağrım olmuştucanımcım dün yumoşlar 20 mm di yaa çatlama iğneside vurulmuştum saat 1 de işte incir havuçsuyu yaptım bide her ihtimale karşı çatlamaz felan olurmu olur kist olmasın die alternatif yardım aldım
ciddenn ayyy fenaydı gözümden yaş geldi sol tarafımm çok agırdıı çokk ayy inşallahh keşke çatlamış olsunn keşkkeeetmm peteğim kesin çatladı o zaman çatlama esnasında bıçak batar gibi bir his olurmuş ....seninkide tam zamanında çatlamış ama:))))))