- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #7.741
yanlş sonuç oldu o zaman bozuk olabilir bide owu için saat te önemli kuzum sen nie bu saatte yapıosn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıvı alımına dikkat ettinmi şekerimhaydaaaaaaaa iki gündür silik çizgiydi bugün yok....
aaaaaa naptınn yılbaşına hazırlıkk bakimmmm :)ama yinede boş durmuyorum tabii yılbaşı için hazırlıklarım tamam
cnm sabah 11 den sonra yapın deniyor akşam 8 e kadar ne bilim ki böyle bir ay daha kullandığımda bir belirsiz bir yoktu yine ynı bilemedim ki....yanlş sonuç oldu o zaman bozuk olabilir bide owu için saat te önemli kuzum sen nie bu saatte yapıosn
2 saat geçsin diyo dikkat ettim şekerim...sıvı alımına dikkat ettinmi şekerim
hımmmssssss yap kız 4 saat bekle bu seferr bakalım kaç taneydiii ovulasyon testi :)hayalet gibi çizgi var yok arası acaba yarın düzelirmi gece yinemi yapsam bu sorulardan nefret ediyorum artık...............................
10 tane gelmişti cnm daha var 6 tane kaldı yapim dimi üffff bu ne gıcık bir zımbırtı ya.........hımmmssssss yap kız 4 saat bekle bu seferr bakalım kaç taneydiii ovulasyon testi :)
bende öle yapayım gülüm .............ben akşam 7 de yapıodum hep
yapp kuzum 4 saat yeme içmeee10 tane gelmişti cnm daha var 6 tane kaldı yapim dimi üffff bu ne gıcık bir zımbırtı ya.........
bi elbise aldım o gün için yani yılbaşına dinimzde pek hoş bakılmıo ama sonucta günah olan bişe yapmıyoruz eşimle eğleniorz sadece bende o gün için kırmızı bi elbise aldım kendime bide tam yumurtlama zamanım oluo o zaman zatenaaaaaa naptınn yılbaşına hazırlıkk bakimmmm :)
wuwwwww bendeee dışarı çıkamıycazz artık ev içindee güselll kutlamalar olabilerrrrbi elbise aldım o gün için yani yılbaşına dinimzde pek hoş bakılmıo ama sonucta günah olan bişe yapmıyoruz eşimle eğleniorz sadece bende o gün için kırmızı bi elbise aldım kendime bide tam yumurtlama zamanım oluo o zaman zaten
öyle yapayım kuzum....yapp kuzum 4 saat yeme içmeee
hııı hıı bebeğiimmmm kırmızlar alcan mı sendeeeeöyle yapayım kuzum....
kırmızı iç çamaşır alırım hahaha...........hııı hıı bebeğiimmmm kırmızlar alcan mı sendeeee
eheheheheheeheh :) hepp kocişlere yatırımmm heppppkırmızı iç çamaşır alırım hahaha...........