- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #7.761
niye kimse yok yaaa................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye kimse yok yaaa................[/QUO
hayırlı sabahlar hayırlı günler çalışkan ablam ne yaptın ovulasyonu ?
sağol cnm sanada....sorma kuzum dün iyice silik çıkmıştı yinede 12.çi gün olunca jeli kullandım benim adet döngüsü 26-28 arası kestiremem diye nolur nolmaz kullandım valla bakalım bugün nasıl çıkacak ovü testi....sen naptın varmı belirti...
İNŞALLAH gebelik belirtsiidir adet olana kadar ki olmazsın umarım herhangi birşey yapma nolur nolmaz peteğim.......iyi yapmışsın canım garanti olsun:)
ben sık idrara gidiyorum şu andada kan dolaşımı için lahana kürü yapıyorum eşim bir yerde okumuş sık idrara çıkmak hamilelik belrtisi olabilir diye kürü bu gün yaptırmadı ya hamileysen diyor kan testi yaptırmak istiyor bende ısrarla inatlaşıyorum enfeksyon varken olmaz bu enfeksiyon belirtisi diyorum
ben hiç ihtimal vermiyorum canım ama eşim kızmasın diye kürü yarım bıraktım leyla abla biz ne yaptık bide bu ay biliyormusun?İNŞALLAH gebelik belirtsiidir adet olana kadar ki olmazsın umarım herhangi birşey yapma nolur nolmaz peteğim.......
ne yaptınız kuzum?ben hiç ihtimal vermiyorum canım ama eşim kızmasın diye kürü yarım bıraktım leyla abla biz ne yaptık bide bu ay biliyormusun?
ne yaptınız kuzum?
ne anketi canımbakın anket açtım hahahahahaha ...............
ayyyy hadi bakalım bende duymuştum cnm hatta eşim yapsammı dedi ama hacamatla ve hamamla kaldı bunu yapmadı....belki duymuşsundur sperm sayısı yahut hareketinde yavaşlama olanlara sülük kullanmaları faide veriyormuş tecrübe edilmiş haftada 1 olmak üzere iki kere uyguladı eşim
kuzum ankete baktım ama sadece klomen dememişsin ben o yüzden ilk şıkkı işaretledim bilgin olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hangi-yontemle-hamile-kaldiniz.781756/ buradan bakalım nolacak sonuç....
ayyyy hadi bakalım bende duymuştum cnm hatta eşim yapsammı dedi ama hacamatla ve hamamla kaldı bunu yapmadı....
evet cnm sağol.....kuzum ankete baktım ama sadece klomen dememişsin ben o yüzden ilk şıkkı işaretledim bilgin olsun
dur bakalım bunuda yapalım kuzum olmadı söyleyeyim ama burada nerde yapılır bir araştırayım intteninşaAllah yaramıştır bir iki hafta içinde test verecek bakalım sizde yapın bence yapsammı deişken çünkü her erkeğin yapacağını düşünmüyorum
biz kendimiz yaptık evde bu arada keşkke ankete yazabilseydimdur bakalım bunuda yapalım kuzum olmadı söyleyeyim ama burada nerde yapılır bir araştırayım intten
evet cnm aklıma gelmedi şimdi düzenlemeye bakıyorum sabit konu düzenleyemiyorumbiz kendimiz yaptık evde bu arada keşkke ankete yazabilseydim