- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #7.681
ay o zaman lütfen içinde bişey olmasınya yine bu ay bi şe war içimde olacak gibi gelio ama bakalım daha önceki aylarda da olmuştu böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay o zaman lütfen içinde bişey olmasınya yine bu ay bi şe war içimde olacak gibi gelio ama bakalım daha önceki aylarda da olmuştu böyle
ohooooooooo tamam en güzeli umutlu olmak umut edelim tabikiiçimde bişe olmadıgı zamanda olmamaştı ama
evet cnm benim hazal yok ortalarda nerde bu kaçak?umut ewet ümitvari olmak gerekir isteyelim ki versin dimi
hu hu hazal ordamısın:)))amin inş hazal kesi burda da senin laf atmanı beklio
kız sen doğum yapmayacakmısın üstten çıkmayacak ya bu velet o zamanda gören görecek hem tedavi amaçlı gidiyorsun utanma valla ben artık takmıyorum ALLAHım affetsin napalım biz istermiyiz açıp oturalım ama bayan olunca daha rahatım napim
demetin de bugün transferiydi galiba:)))ALLAHım yüzünü güldürsün...
İNŞALLAH cnm benim o günleride görelim......zaman kaybetme zaten dedim ya tedavi niteliğinde utanma artık kuzumdoğum yapmak aahhh inşaAllah artık doğumdan bile korkmuyorum hayırlı sağlıklı bir evladımız olsun doğuralım Allahın izniyle rabbim nasib erde olursa normal doğum tercih ederim olursa elbette ben utanıyorum işte ya leyla abla bayanda olsa çoooooooookkk utanıyorum
sen de mantar olmasın kuzu?ayy kötü oldum hanımlar ben aniden sıkışıyorum durdurmuyor idrarda balık kokusu ve yanma var off off
sen de mantar olmasın kuzu?
sana antibiyotikmi veriyor bu durumda doktor:)yok canım bu başka bir şey onu bir kere yaşamıştım buna sistit diyorlar 2 ay çekmiştim geçmişti yeniden başladı dün tam iyi oldum dedim hatta eşim işe gitmeden sordu bu gün dr a gidecektim yok iyiym dedim şu an azıttı
sana antibiyotikmi veriyor bu durumda doktor:)