otuz yaşındayım cts pazar tatil olan bir işim var.öğle yemeğimiz var.kayınvalidemin eski evinde oturuyoruz ikimizde çalışıyoruz kasım ayından beri çalışıyoruz
Allah nasip ederse. eylül ayında özel bir hastanenin kadın doğum servisinde kan tahlillerim sonucu kanımda yüksek oranda östrojen çıktı. zamanında adet düzensizliğim ve sancılı adetim vardı.doğum kontrol hapı kullandım.enson 2-3 sene yazz kullandım baştan zayıflatır gibi oldu sonrasında sürekli kilo almaya devam ettim.hayat şartlarımdan dolayı spora gitmeye fırsatım olmadığın için hareketsizlikten hala kilo almaya devam ediyorum.kanımda yüksek östrojeni dengelemek için duphaston kullanıyorum.doktorum bana bu ilacı kullanırken ilişkiye devam et dedi.4ay boyunca adetin 16. gününde başla dedi. duphaston fazla kiloma tuz biber ekti.şubatta tahlillere bakıcaz bakalım.o zamana kadar hamile kalırmıyım bilmiyorum.eşimle d vitamini ve folik asite de baktırmak istiyorum.ayrıca doğum kontrol ve adet düzensizliği ilaçları ne tesadüf ki doktorlar kabul etmiyorlar hala kandaki kolestrolü yükseltiyorlar.kanımdaki prolaktin sınırlarda.