- 15 Mayıs 2008
- 248
- 76
- 40
-
- Konu Sahibi The Calender
Amin canım inşallah.canım hayırlı olsun hamilesin kan testinde kesinleşir zaten...drısı bizlerin başına inşallah
yaptirdim bekliyorum hayirlisi inşallahgebelik testiyse hadi şimdi kan tahlilinde sıraa
sonuç ne zaman çıkıcakmışyaptirdim bekliyorum hayirlisi inşallah
İnşallah..hemen belli oluyomu peki?tesekkürler canim bekliyorum haber veririm inşallah
sonuç ne zaman çıkıcakmış
hastanede bekliyorum kızlar kalbim yerinden cikacak.birazdan belli olur dedilerİnşallah..hemen belli oluyomu peki?
ay çok heycanlııııhastanede bekliyorum kızlar kalbim yerinden cikacak.birazdan belli olur dediler
canımm çok sewindimm hamilesinn iştee :)Eki Görüntüle 1218118 Eki Görüntüle 1218118 Kizlar durum bu bi bakin lütfen
bende klomen kullandım işte ama bıraktım artık psikolojimi bozdu resmn bakalım ne olacak beklıyorumÇok ilginç gelecek ama doktor bana adet gecikmesinin bazen rahmin gebeliğe hazırlanmasından dolayı olabileceğini söylemişti. Baya da gecikmiş ama geç döllenme olabilir belki. Bende klomenle deniyorum ama hiç umudum yok.
ayyy içimi buruk bi sevinç kapladıKizlar Rabbime sükürler olsun pozitifmis.306 kan degerim.Allahim tüm isteyenlere versin.kimse umudunu kaybetmesin ben 10 yildir uğraşıyorum.
kulaklarından tavana asalımleylaaa kızıcam sana artıkkkkkkk
walla yaaaaakulaklarından tavana asalım
gelen giden var mı sende yoksa bekliozmu...walla yaaaaa
oy oy oy oy doktora gitmişmiydinhala bekliyorum canım 14. gün bugün
amin canım Allah razıayyy içimi buruk bi sevinç kapladıRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
çok sevindim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinKizlar Rabbime sükürler olsun pozitifmis.306 kan degerim.Allahim tüm isteyenlere versin.kimse umudunu kaybetmesin ben 10 yildir uğraşıyorum.
doktora gitmedimde 11. gün kan testi yaptırmıştım çıkmadı işte bekliyorum biraz daha geçsinde olmazsamm yine yaptrcam artıkoy oy oy oy doktora gitmişmiydin
kız doktora gitsene 14 gün geçti desene niye bekliyon hayran kaldım nasıl bekliyondoktora gitmedimde 11. gün kan testi yaptırmıştım çıkmadı işte bekliyorum biraz daha geçsinde olmazsamm yine yaptrcam artık
bekleyemiyorumda doktor alttan muayne etcek şimdi gidince annnem gitme bekle bıraz daha dedi yengemde böyle olmuştu 24. gün falan çıktı kanda bende bekliyim dedim ama daha fazlada duramam heralde önmzdeki hafta içi gtmeyi düşünüyorumkız doktora gitsene 14 gün geçti desene niye bekliyon hayran kaldım nasıl bekliyon