- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- Konu Sahibi The Calender
Heyoooooo kiisslaaarrr noruyonus yaa varmi hamis .. leylooossss nerdesin kissss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kusura bakma yaa yeni gördüm. ben görene kadar yapmışsın. anam sen daha 9 aylık mı evlisin oy kıyamaaammmbitli bişe sordum ama yaaa
Bal gibi hamilesin canım.artik kocise nazlanma zamanın gelmiş baksanaEki Görüntüle 1218118 Eki Görüntüle 1218118 Kizlar durum bu bi bakin lütfen
canim ya yeterki olsunda ben naz yapmayim.Bal gibi hamilesin canım.artik kocise nazlanma zamanın gelmiş baksana
canim ya olursa ilk olacak 10 yıl ugraslardan sonra inşallahKaçıncı bebiş canım.
O zaman ilk bebeğin hayırlı olsun canım. Sonucun pozitif )canim ya olursa ilk olacak 10 yıl ugraslardan sonra inşallah
canım hayırlı olsun hamilesin kan testinde kesinleşir zaten...drısı bizlerin başına inşallahEki Görüntüle 1218118 Eki Görüntüle 1218118 Kizlar durum bu bi bakin lütfen
gebelik testiyse hadi şimdi kan tahlilinde sıraaEki Görüntüle 1218118 Eki Görüntüle 1218118 Kizlar durum bu bi bakin lütfen
cnm benim tutunacaksa doktor müdahalesi hariç naparsan yap tutunuyo. düşceksede napılırsa yapılsın düşüyoHanımlar ben bişey daha merak ediyorum ama şimdi döllenme olunca adet gecikene kadar geçen sürede hamile olduğunu bilmediğinden insan temizlik yapıyo yükseğe uzanabilio ağır kaldırabilio vs. bu bi tehlike arz ediyomu??
OooOOo sen beni gorseydin bi hamile oldugumu bilmeden neler yaptim neler. Tek başıma bayram temizliğmi yaptım. Bütün camlar silindi perdeler ütulendi o da yetmedi ağaç tepelerinden eeşimin kucağına atladım. Çocuk doğucam ben diyorsa doğuyor tutunuyo yani [/QUOTE]Ooo ="Sevgi_16505925, member: 617677"]Hanımlar ben bişey merak ediyorum. imdi döllenme olunca adet gecikene kadar geçen sürede hamile olduğunu bilmediğinden insan temizlik yapıyo yükseğe uzanabilio ağır kaldırabilio vs. bu bi tehlike arz ediyomu??
Tamam canım çok sağolcnm benim tutunacaksa doktor müdahalesi hariç naparsan yap tutunuyo. düşceksede napılırsa yapılsın düşüyo
Hayırlı olsun canım kan testinden sonrada inşallah güzel haberlerini alırız..Testi yaptim ama anlamadim ne oldugunu resim ekledim canım
Eki Görüntüle 1218118 Eki Görüntüle 1218118 Kizlar durum bu bi bakin lütfen
insallah canim ya kan verdim bekliyorum.O zaman ilk bebeğin hayırlı olsun canım. Sonucun pozitif )
tesekkürler canim bekliyorum haber veririm inşallahHayırlı olsun canım kan testinden sonrada inşallah güzel haberlerini alırız..
amin canım isteyen herkese versin Rabbimhayırlısı olsun. kan testini de yaptırdıktan sonra kesinleşir. darısı bizim başımıza artık.