- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi The Calender
prolaktin için bişey verdimi doktor. prolaktin gebeliği önler çünkü.canım keçi boynuzunu 1 sene yazmışım 1 aydır kullanıyoruz adetimin gelmediği o ay gitmiştim test yapıldıktan birgün sonrada adet oldum o ay prolaktinim yüksek çıkmıştı 3 aydır da gitmedik
vermedi canım birgün sonrada adet olunca ondan da kaynaklanmış olabilir dedi 36 falandı çünkü klomene başlayalım adetinin 5. günü dedi ama biz birkaç ay deneyelim diye düşündük ama 3 aydır da olmadı bu ayda olmazsa diğer ay bende eşimde gideceğiz artıkprolaktin için bişey verdimi doktor. prolaktin gebeliği önler çünkü.
aynen aynen hem içim rahat etmio sanki onları koparmaya çalışıomş gibi hissediyorum ama yapck bişe yok kendimizide düşnmemz lazımçok haklısın bende aynı şekilde ilk baştan tavrımı koydum. bizimkilerde kalıverin bu akşam der dururlardı şimdi sesleri çıkmıyor. özledik falan diolar arasıra ancak fırsat bulduk geldik diyorum. kimse ses çıkarmıyor. çalışınca kendimize bile vakit ayıramıyoruz birde her haftasonu görmek istiyorlar.
aynen sonuçta kızda erkekte cıkıo aileden we yeni bi aile kuruolar çok müdehale edince eşler huzur bulamıo hep dışarıdan yönlendirme war sonra o dıyo yok benım aılemı ıstemıosun öbürü dio yok sewmiyosun off offHaklısın tabiki aileler her zaman evliliği kabul etmeden eski düzenlerinin devamını istiyorlar. Sanki o oğlan o evden çıkmamış. Ama saygı çerçevesinde tavrını belli etmek en güzeli bence de.
inşallah güzel sonuçlar alırsınız cnmvermedi canım birgün sonrada adet olunca ondan da kaynaklanmış olabilir dedi 36 falandı çünkü klomene başlayalım adetinin 5. günü dedi ama biz birkaç ay deneyelim diye düşündük ama 3 aydır da olmadı bu ayda olmazsa diğer ay bende eşimde gideceğiz artık
İnşallah canım hepimize Allah hayırlı evlatlar versin :)inşallah güzel sonuçlar alırsınız cnm
bitli bişe sordum ama yaaainşallah güzel sonuçlar alırsınız cnm
eğer olduysa yarın kanda belli olcak yani o zaman bugün idrar da silik olarak çıkması lazımKızlar bende bisey sorucam.bugün transferimin 9.günü yarin kan tahlili yapilacak.ben bugün idrarda baksam belli olurmu acaba
merak ediyorum ciksada cikmasada bi denemek istiyorum.eğer olduysa yarın kanda belli olcak yani o zaman bugün idrar da silik olarak çıkması lazım
bencede denemerak ediyorum ciksada cikmasada bi denemek istiyorum.
Evet belli olabilir ama çıkmazsa da yok demek değilKızlar bende bisey sorucam.bugün transferimin 9.günü yarin kan tahlili yapilacak.ben bugün idrarda baksam belli olurmu acaba
Birde bu stresler altında evlat sahibi olmaya çalışıyoruz işteaynen sonuçta kızda erkekte cıkıo aileden we yeni bi aile kuruolar çok müdehale edince eşler huzur bulamıo hep dışarıdan yönlendirme war sonra o dıyo yok benım aılemı ıstemıosun öbürü dio yok sewmiyosun off off
test yok elimde aldirayim yapip yazarim inşallah :)bencede denehatta şimdi yapta yaz hadi merak ettim
hayal kırıklıgı olur ama yarini beklerim artik.Evet belli olabilir ama çıkmazsa da yok demek değil
aynen stres herseyın bası bide bunlarla ugrasıyoruz ama eşim artık dedi bundan sonra kimseyi takmıyoruz dinlemiyoruz stresten olmuyomus dio canım ya :) ben 10 ay olcak işte canım ewleneli bi 8 aydr ugrasıyorum klomen we çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı bende geçen ay bıraktım doktora gitmeyi adetim gecikti işteBirde bu stresler altında evlat sahibi olmaya çalışıyoruz iştesen ne zamandır bebek istiyorsun canım, ve hangi tedavileri gördün?
Ama test yap bekliyoruzhayal kırıklıgı olur ama yarini beklerim artik.
Çok ilginç gelecek ama doktor bana adet gecikmesinin bazen rahmin gebeliğe hazırlanmasından dolayı olabileceğini söylemişti. Baya da gecikmiş ama geç döllenme olabilir belki. Bende klomenle deniyorum ama hiç umudum yok.aynen stres herseyın bası bide bunlarla ugrasıyoruz ama eşim artık dedi bundan sonra kimseyi takmıyoruz dinlemiyoruz stresten olmuyomus dio canım yaben 10 ay olcak işte canım ewleneli bi 8 aydr ugrasıyorum klomen we çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı bende geçen ay bıraktım doktora gitmeyi adetim gecikti işte 13 gün oldu ıkı gün önce kan testi yaptrdm çıkmadı beklemedeyim hala