- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #4.321
kuzu senin meslek öğretmenlikmiydi:)Canım ne diye basvurdun oraya hangi pozisyon ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu senin meslek öğretmenlikmiydi:)Canım ne diye basvurdun oraya hangi pozisyon ?
Yok canım ben işletme mezunuyumkuzu senin meslek öğretmenlikmiydi:)
http://www.philips.com.tr/c-p/FC925...otect-tutacakli-torbasiz-elektrikli-suepuergeYa kizlar biliyorum cook alakasiz olacak ama evimize supurge alcaz da bi trlu karar veremiyorum hangisi iyidir diye. Kullanip da memnun oldugunuz var mi?
rabbim işinizi kolaylaştırsın:)kızlar dua edin doktora gidiyoz:)
hayırlı haberle dönün inşaallahkızlar dua edin doktora gidiyoz:)
Tesekkurler tatlim ben bakayim onerilenlere bi,philipsleein tipini begeniyorum ztnhttp://www.philips.com.tr/c-p/FC925...otect-tutacakli-torbasiz-elektrikli-suepuerge
cnm benimki bu sessiz bi süpürge. kullanımıda rahat
rabbim işinizi kolaylaştırsın:)
Canm obu testi knsnda hc bi fikrm yok ama erken gebelik testi yapaan elnde varsa?arkadaşlar kimsse yokmu konuşmaya itiyacım var bu gün adet günüm nerdeyse 1 hafta öncesinden göğüslerimde hassasiyetle birlikte adet belirtileri başladı bu gün test yapayımda hamilelil umudumu sonlandırayım diyerekk evdeki ovulasyon kitini kullandım ikinci çizgi çok koyu olmamakla birlikte belirdi ben daha önce ovulasyon kitiyle gebeliğin öğrenildiğini duymuştum sizce olabilrmi gerçekten hamile olabilirmiyimiki duygu kavga ediyor aklımda
megabitli nerdesin kıs
cnm sakin ol 3 gün daha bekle olmazsan direk kan testi yaptır. tabi adetinde hiç şaşma olmuyosa. ben hep gecikmenin 3. günü kan tahlili yaptırdımarkadaşlar kimsse yokmu konuşmaya itiyacım var bu gün adet günüm nerdeyse 1 hafta öncesinden göğüslerimde hassasiyetle birlikte adet belirtileri başladı bu gün test yapayımda hamilelil umudumu sonlandırayım diyerekk evdeki ovulasyon kitini kullandım ikinci çizgi çok koyu olmamakla birlikte belirdi ben daha önce ovulasyon kitiyle gebeliğin öğrenildiğini duymuştum sizce olabilrmi gerçekten hamile olabilirmiyimiki duygu kavga ediyor aklımda
sakin olmak böyle durumlarda insanı çok zorluyor karmakarışığım canım ya beklemekten başka çarem yok gerçekten teşekkür ederimcnm sakin ol 3 gün daha bekle olmazsan direk kan testi yaptır. tabi adetinde hiç şaşma olmuyosa. ben hep gecikmenin 3. günü kan tahlili yaptırdım
Canm obu testi knsnda hc bi fikrm yok ama erken gebelik testi yapaan elnde varsa?
Merhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim adetten hemen sonra yumurtlama olabilir mi? benim adetlerim düzensiz 30 günü geçiyorbak beni dinle birdaha yaparsan ki inşallah gebe kalır yapmazsın :)ama tersi olursa mutlaka adet sonrası yap bir dene?
herşey olabilir normalde 14. gün falan oluyomuş ama benimki 11. gün hatta hemen ertesi gün yumurtlayanlarıda okudum burdaMerhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim adetten hemen sonra yumurtlama olabilir mi? benim adetlerim düzensiz 30 günü geçiyor
Ben de teste 10. günden itibaren başlamayı planlamıştım. En iyisi gün aşırı çalışmalara devam etmekherşey olabilir normalde 14. gün falan oluyomuş ama benimki 11. gün hatta hemen ertesi gün yumurtlayanlarıda okudum burda
Canim ovulasyon testinde eğer iki çizgi aynı koyulukta ise hamile olduğunu gösterirsakin olmak böyle durumlarda insanı çok zorluyor karmakarışığım canım ya beklemekten başka çarem yok gerçekten teşekkür ederim
Canim mesela ben hemen adet pesi yumurtluyorum. Adetim bitiyor 2 gün sonra yumurtam catlamis oluyor. O yüzden bi türlü asilamaya gecemiyoruz. Bakalım bu ay nezaman yumurtlayacagimBen de teste 10. günden itibaren başlamayı planlamıştım. En iyisi gün aşırı çalışmalara devam etmek