- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #4.301
günaydın cnmgüüünaaayyddıınnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnmgüüünaaayyddıınnnnnnn
Bu arada torbali mi torbasiz mi sulu mu?2400 lüğü bi tane canm zaten S 4240 model numarası 2500 lüğü eminm cok daha iydr ama ben bunla ew süprrken zorlanıom düşn o kadar cok çekm gücü halıyı yerden kaldrıo
sağol cnm ne nazlanacak şimdi görmen lazım:)))günaydın geçmiş olsun canım allah şifa versin
valla cnm ihlasınkini al....Ya kizlar biliyorum cook alakasiz olacak ama evimize supurge alcaz da bi trlu karar veremiyorum hangisi iyidir diye. Kullanip da memnun oldugunuz var mi?
Ya annmlerde var bi tane bile kocman fircali bi ucu var ama sulu ondan mi acaba?valla cnm ihlasınkini al....
sulsunu güzel ama koku yapar sürekli suyu günlk kullanman gerek bendeki hem sulu hem susuz istediğin gibi kullanırsın...Ya annmlerde var bi tane bile kocman fircali bi ucu var ama sulu ondan mi acaba?
torbalı canımBu arada torbali mi torbasiz mi sulu mu?
Bzdeki iyi supuruo ama iste dedign gbi suyu tmzlemesi fln siknti surekli. Sndeki modeli nasil ki bi foto eklesen olr misulsunu güzel ama koku yapar sürekli suyu günlk kullanman gerek bendeki hem sulu hem susuz istediğin gibi kullanırsın...
şuan bendeki fakir ext 2600 mersindeki hem sulu hem susuz olanından çok iyi çekiş gücü ama ezeldeki de annemde var daha hafif ama o da süper........Bzdeki iyi supuruo ama iste dedign gbi suyu tmzlemesi fln siknti surekli. Sndeki modeli nasil ki bi foto eklesen olr mi
canım şu son çıkan torbasızlardan ben çok memnunum annem sulusunu aldı alerjisi olduğu için doktor istedi ama onu her kullanmada yıkayıp kurulamak gerekiyor biraz uğraştırıyorHangi modeli cnm ?
abooo oda bazen hiç çekilmiyor yaaaa duymasınlar ama öylesağol cnm ne nazlanacak şimdi görmen lazım:)))
sorma kuzum valla 1 hafta artık hem nazlanır hem isteği bitmez artık...kız ben yatarım ölü gibi kimseyede zorum olmaz hastalansam sesim bile çıkmaz ama eşim of of aman hasta olmasın.....abooo oda bazen hiç çekilmiyor yaaaa duymasınlar ama öyle
ben yatamam bile yatak batar bana öyle salak salak dolanırım bu arada pıtırcık nerde bilgin varmısorma kuzum valla 1 hafta artık hem nazlanır hem isteği bitmez artık...kız ben yatarım ölü gibi kimseyede zorum olmaz hastalansam sesim bile çıkmaz ama eşim of of aman hasta olmasın.....
kayıplarda gizli takılıyo göremiyorumda girmişmi girmemişmiben yatamam bile yatak batar bana öyle salak salak dolanırım bu arada pıtırcık nerde bilgin varmı
yok canım o seni aldatmaz dayanamaz uğrar ve yazar sanakayıplarda gizli takılıyo göremiyorumda girmişmi girmemişmi
valla pazardan beri yok özlememişki gelmiyor hanımyok canım o seni aldatmaz dayanamaz uğrar ve yazar sana
aynen kuzum dün cumhuriyet kollejinden aradılar kağıthanede o da bayağı uzak gitmedim mülakataKızlar bu gün is kura gidip bilgilerimi guncelleyecegim. Artık çalışmak istiyorum. Bi çok yere başvurdum ama Kimi cagirmiyor, cagiranda 1 saatlik yol pöffff
Canım ne diye basvurdun oraya hangi pozisyon ?aynen kuzum dün cumhuriyet kollejinden aradılar kağıthanede o da bayağı uzak gitmedim mülakata
ben başvurmadım cnm yenibiriş.com dan bakmışlar cv me....öğrenci işleri için aradılar bende bilgi işlem ve ön muhasebe vardı eğitim kurumlarındada çalıştığımdan dolayı galiba........Canım ne diye basvurdun oraya hangi pozisyon ?