- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
- Konu Sahibi The Calender
- #4.281
Günaydın bacılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim. cnm ben kaçar annemde 1 ay kalmışım eve geldim başım rahatladı valla ya bi kaç gün dinleniyim sonra gelsin temizlikevet aynı fikirdeyim bişey bulurlarsa çözüm bulmak kolay olur......inan ilaçlar kürler folik asit aldı kilolar başını gidiyor valla.........
günaydın cnm........Günaydın bacılar
kolay gelsin cnm.....Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim. cnm ben kaçar annemde 1 ay kalmışım eve geldim başım rahatladı valla ya bi kaç gün dinleniyim sonra gelsin temizlik
günaydın canıımmmGünaydın bacılar
kolayı başınıza gelsin inşallahkolay gelsin cnm.....
Aynen bn de kntrole gittigm zaman kadn bisuru soru sordu iste hangi gnler ilskiye girmen gerektgni bilio msn falan ddm evet biliyorum Snra ates olcme yontemndn falan bahsettm ymrtlama donemini blmak icn falan kafn da hepten sasti bu manyak nie geldi dieGEÇEN EN SON DEVLETTEKİ DOKTORUMA GİTTİM BİRŞEYLER SORDUM KADIN BUNLARI NERDEN BİLİYORSUN DER GİBİ BAKTI SONRADA DEDİMKİ BİR DOĞURTMADIĞIM KALDI DOKTOR HANIM SAĞOLSUN BU GELMEYEN BEBEK BANA HERŞEYİ ÖĞRETTİ DEDİM ....ÇOK GÜLDÜK
günaydın geçmiş olsun canım allah şifa versingünaydın canlarım.....ne beni uyuttu ne kendi uyudu uyuz kocam yaaaaaa grip olmuş yine
Gunaydn canim NbrGünaydın bacılar
ay kusura bakma arkadaşım ya kendi başımıza ördüklerimizi bir bilselerAynen bn de kntrole gittigm zaman kadn bisuru soru sordu iste hangi gnler ilskiye girmen gerektgni bilio msn falan ddm evet biliyorum Snra ates olcme yontemndn falan bahsettm ymrtlama donemini blmak icn falan kafn da hepten sasti bu manyak nie geldi die
philips şiddetle tavsiye ederim canım çok memnunumYa kizlar biliyorum cook alakasiz olacak ama evimize supurge alcaz da bi trlu karar veremiyorum hangisi iyidir diye. Kullanip da memnun oldugunuz var mi?
canm benmki arçeliğin 2400 olan cok memnunum cok güzel çekioYa kizlar biliyorum cook alakasiz olacak ama evimize supurge alcaz da bi trlu karar veremiyorum hangisi iyidir diye. Kullanip da memnun oldugunuz var mi?
geçmiş olsun arkadaşım doğru söylemiş sonra onlar ne iş yapacaklarağlama şekerim ağlama ben 1 sene uğraştım doktorum çıldırcaktı bana soruyodu sen niye hamile kalamıyosun diye şimdide kalıyoz öcü görmüş gibi kaçıyolar
şekerim tahlil sonuçlarını fln hepsini toplayıp öyle gitcez doktora. eşimin kandada problem var sanırım e böyle sorun yaşamamız normal bizim dedim sonunda yani
benim doktor internette çok gezipte herşeyi öğrenme dedi bana
Aynen ya forumda konular alms basini gitms manyadiikkkay kusura bakma arkadaşım ya kendi başımıza ördüklerimizi bir bilseler
Bi model isni var mi canm yoksa arcelik 2400 bi tane mi:)canm benmki arçeliğin 2400 olan cok memnunum cok güzel çekio
Iyidir canım yuvarlanıp gidiyorumGunaydn canim Nbr
2400 lüğü bi tane canm zaten S 4240 model numarası 2500 lüğü eminm cok daha iydr ama ben bunla ew süprrken zorlanıom düşn o kadar cok çekm gücü halıyı yerden kaldrıoBi model isni var mi canm yoksa arcelik 2400 bi tane mi:)
Hangi modeli cnm ?philips şiddetle tavsiye ederim canım çok memnunum