- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #3.921
sorma kuzum dünyadaki tek emekçiler bizleriz vallaCok calisioz leyla cookk Her ay ayri macera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma kuzum dünyadaki tek emekçiler bizleriz vallaCok calisioz leyla cookk Her ay ayri macera
Hytolsn cnm gzel bi ruya, gerck olsun insallah bi an oncedoktora gitmiştim muayne edio beni %90 1 hafta sonra hamileyim die yanıma geleceksin diodu bana
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNHytolsn cnm gzel bi ruya, gerck olsun insallah bi an once
aminn aminn aminnn çok çok amin inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız topikcanlarımmHytolsn cnm gzel bi ruya, gerck olsun insallah bi an once
BİRAZCIK DON BİÇECEĞİZ AMA ERKEK OLURSA BİZİM KATİ HAMZA KIZ OLURSA ELİFaminn aminn aminnn çok çok amin inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız topikcanlarımm
aynen canım ama illaki bellidir isimler ya konuşalım dedim öle isimler güzel elif ismini çok sewerim zaten kayınwalidemin adı hemde ben hiç erkek ismi düşünmedim ya nednse ama kızım olursa aişe beyza koycam bende inşallahBİRAZCIK DON BİÇECEĞİZ AMA ERKEK OLURSA BİZİM KATİ HAMZA KIZ OLURSA ELİF
Ben miray ismini cok seviyorum ama dayimlarn ilk cocugunun adiyms vefat etms. O yzden yanasamiyorum o isme. Almira ya da mira da olablr Erkekte de deniz ismni cok seviyorummhadi bebeklerimize isim bulalımm warmı düşündüğünüz isimler
Biz soyleyelimbana bulun isim bana.... boş durmayın nasıl teyselersiniz... hem erkek hem kız isimleri istiyorum hadi çalışın biraz
Elif de beyza da cok gzl isimler ama cok yakinlarimzn isimleri diye ben yeni arayislardayimmaynen canım ama illaki bellidir isimler ya konuşalım dedim öle isimler güzel elif ismini çok sewerim zaten kayınwalidemin adı hemde ben hiç erkek ismi düşünmedim ya nednse ama kızım olursa aişe beyza koycam bende inşallah
deniz,emir,asya,tuna,sahra,aytaç,yusuf,vs vs vsbana bulun isim bana.... boş durmayın nasıl teyselersiniz... hem erkek hem kız isimleri istiyorum hadi çalışın biraz
kuzum bu saydığın isimlerin içinde sahra hariç hepsi kuzenlerimin çocuklarının isimleri :)deniz,emir,asya,tuna,sahra,aytaç,yusuf,vs vs vs
defne,hakan,melis,kutlay,sinem,fatih,özlem vskuzum bu saydığın isimlerin içinde sahra hariç hepsi kuzenlerimin çocuklarının isimleri :)
erkek olursa yiğit ismini çok severim ama benimki tutturmuş hamza diye:)aynen canım ama illaki bellidir isimler ya konuşalım dedim öle isimler güzel elif ismini çok sewerim zaten kayınwalidemin adı hemde ben hiç erkek ismi düşünmedim ya nednse ama kızım olursa aişe beyza koycam bende inşallah
hamzada çok güzel canım manewi açıdan yiğitte güzel amaerkek olursa yiğit ismini çok severim ama benimki tutturmuş hamza diye:)
evet zaten manevi anlamda çok güzel o yüzden istiyor eşimde......hamzada çok güzel canım manewi açıdan yiğitte güzel ama
dur bakalım negatiflerin pozitife dönüştüğünü çok duyduk ......günaydın kızlar 4 gün önceden belli eden testten aldım negatif silik bi çizgi bile yokkk