- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #3.901
HOŞGELDİN A.S.selammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HOŞGELDİN A.S.selammm
hosbulduk ablammmHOŞGELDİN A.S.
hayatım ben ilk doktora gittiğimde bebeğim 10 haftalıktı düşün yani o zaman duydum kalp atışlarınıkalp atışları için erkenmiydi peki
tamam canımhayatım ben ilk doktora gittiğimde bebeğim 10 haftalıktı düşün yani o zaman duydum kalp atışlarını
sevgi çok geçmiş olsun canım korkma içini ferah tut üzülmemeye çalış meleğini rabbim korur inş doktorunda etkilemeyeceğini söylemiş..en kısa zamanda düzelir inşkorkuyorum çok
slm canım hoşgeldinselammm
kuzum nasip etmişse mevlam ona aş ekmek su herşekilde gelecek inşallah bu konularda korkma sadece dua edelim ama doktorlar sana korkulacak bişey yok demişse de korkma onlar durum riskli olunca bunu saklamazlar asla.....tamam canım
hosbulduk ablamslm canım hoşgeldin
hayırlı olsun yeni işin canım...o nasıl bir sistem ki merak ettimGünaydın kzlarrr :) Evden iş yapacağım çok mutluyummm :) bebişiminmasraflarını çıkaracağımmm :)
ne işi ablaaaGünaydın kzlarrr :) Evden iş yapacağım çok mutluyummm :) bebişiminmasraflarını çıkaracağımmm :)
günaydın cnm bende merak ettim ne işi?Günaydın kzlarrr :) Evden iş yapacağım çok mutluyummm :) bebişiminmasraflarını çıkaracağımmm :)
sevgi çok geçmiş olsun canım korkma içini ferah tut üzülmemeye çalış meleğini rabbim korur inş doktorunda etkilemeyeceğini söylemiş..en kısa zamanda düzelir inş
tamam canlar ilk defa kadın doğumcuya gittim böleler duyunca ister istemez korktum etkilendimkuzum nasip etmişse mevlam ona aş ekmek su herşekilde gelecek inşallah bu konularda korkma sadece dua edelim ama doktorlar sana korkulacak bişey yok demişse de korkma onlar durum riskli olunca bunu saklamazlar asla.....
kuzum çok ösledik seni:)hayatım ben ilk doktora gittiğimde bebeğim 10 haftalıktı düşün yani o zaman duydum kalp atışlarını
ayyyyy çok tşk ler kuzum dün gün boyu işyerinde değildim ondan gelemedim ama bende sizi özledimkuzum çok ösledik seni:)
günaydın cnm bende merak ettim ne işi?
ohohhGrafikerlik yapıyorum normalde.2 aydır çalışmıyorum şimdi hamile die kimsede almıyor.Evden çalışıcam. evden çizimleri yapıp atıcam.Eski çalıştığım yer zaten haftalık paramı vericekler.
ne iyi yapmışsın hem iyi olur senin için....Grafikerlik yapıyorum normalde.2 aydır çalışmıyorum şimdi hamile die kimsede almıyor.Evden çalışıcam. evden çizimleri yapıp atıcam.Eski çalıştığım yer zaten haftalık paramı vericekler.
Cok calisioz leyla cookk Her ay ayri maceragünaydın emekçi anne adayları..................