- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #3.881
Günaydın cnmgünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cnmgünaydın kızlar
günaydın cnm nasılsın?günaydınnnn
iyiyim kuşumm rüyamydı neydi tuhaf güzel bişe gördüm sabaha karşı sen nasılsın kuşummgünaydın cnm nasılsın?
iyiyim cnm ne gördün ALLAH hayır etsin İNŞALLAH...iyiyim kuşumm rüyamydı neydi tuhaf güzel bişe gördüm sabaha karşı sen nasılsın kuşumm
doktora gitmiştim muayne edio beni %90 1 hafta sonra hamileyim die yanıma geleceksin diodu banaiyiyim cnm ne gördün ALLAH hayır etsin İNŞALLAH...
ayyyyy hadi hayır olsun dur ben ilk yorum yapayım:doktora ilk gittiğinde hamilesin diyecek inşallahdoktora gitmiştim muayne edio beni %90 1 hafta sonra hamileyim die yanıma geleceksin diodu bana
canım inşallah rüyaların gerçek olur bende bir kere kendimi hamile gördüm o ay hamile idim...seninde öle olur inşdoktora gitmiştim muayne edio beni %90 1 hafta sonra hamileyim die yanıma geleceksin diodu bana
sen içini ferah tut canım bak doktorda birşey olmayacağını söyleyip boşyere şu an stres yapıp bebeği de etkilemeMerhaba kızlar nasılsınız? dün dr gittim ilk muayene kese var lakin kalp atışı duymadık miyom varmış bende 14 cm kadar ameliyat olmam lazımmış başka dra yönlendirdi gittiğim dr oda korktuğunu anlıyorum ama korkma gebelikte yüzlerce ameliyat yaptık böle bebeğe zarar verilmio gebelik devam ediyo ama önce kese boşmu dolumu onu takip edelim dedi 2 hafta sonraya kontrol verdi moralim çok bozuk dünden beri
cnm geçmiş olsun korkulacak bişey yokmuş bence korkmaMerhaba kızlar nasılsınız? dün dr gittim ilk muayene kese var lakin kalp atışı duymadık miyom varmış bende 14 cm kadar ameliyat olmam lazımmış başka dra yönlendirdi gittiğim dr oda korktuğunu anlıyorum ama korkma gebelikte yüzlerce ameliyat yaptık böle bebeğe zarar verilmio gebelik devam ediyo ama önce kese boşmu dolumu onu takip edelim dedi 2 hafta sonraya kontrol verdi moralim çok bozuk dünden beri
korkuyorum çoksen içini ferah tut canım bak doktorda birşey olmayacağını söyleyip boşyere şu an stres yapıp bebeği de etkileme
kalp atışları için erkenmiydi pekicnm geçmiş olsun korkulacak bişey yokmuş bence korkma
korkulacak bişe yok demiş işte doktor canım stres yapma kendineMerhaba kızlar nasılsınız? dün dr gittim ilk muayene kese var lakin kalp atışı duymadık miyom varmış bende 14 cm kadar ameliyat olmam lazımmış başka dra yönlendirdi gittiğim dr oda korktuğunu anlıyorum ama korkma gebelikte yüzlerce ameliyat yaptık böle bebeğe zarar verilmio gebelik devam ediyo ama önce kese boşmu dolumu onu takip edelim dedi 2 hafta sonraya kontrol verdi moralim çok bozuk dünden beri
GÜNAYDIN CNM...günaydın kızlaaarrr